Stratula Mocanu si Asociatii desemnata "Firma de arbitraj a anului 2012"

Casa de avocatura Stratula Mocanu si Asociatii a fost desemnata “Firma de arbitraj a anului 2012 in Romania” de catre revista britanica de business Corporate INTL Magazine.

Premiul este acordat in exclusivitate pentru Romania la categoria societati de avocati, sectiunea “Arbitraj”. Potrivit unui comunicat de presa, firma de avocatura a primit o recunoastere externa obiectiva a activitatii profesionale si a reusitelor in acest domeniu de practica juridica. Sorin Stratula (foto), managing partner al Stratula Mocanu si Asociatii, este unul dintre coordonatorii departamentului de Dispute Resolution din cadrul societatii.

Premiile Corporate INTL Magazine sunt acordate anual societatilor de avocati pentru excelenta in activitate si prestanta remarcabila in diverse arii de practica.

Corporate INTL evalueaza firmele de avocati din fiecare tara, bazandu-se pe criterii precum calitatea serviciilor prestate, abilitatea de a asista managementul clientilor, investitori si persoane fizice cheie, in arii juridice diverse. Societatile de avocati de pretutindeni, inclusiv din Romania, au fost incluse mai intai pe o lista scurta, pentru un numar limitat de domenii de practica profesionala in fiecare tara, iar castigatorii au fost declarati de catre un juriu independent, in urma unei verificari detaliate a activitatii profesionale a fiecarei firme si avocat.

In 2008 Stratula Mocanu si Asociatii a initiat, impreuna cu alte case de avocatura din regiune, East Legal Team – o alianta de firme independente de avocatura din Europa Centrala si de Est.