„Stejarii” se califică direct la Cupa Mondială de Rugby 2023 cu ajutorul avocaților Țuca Zbârcea & Asociații

Naționala de Rugby a României a obținut calificarea la Cupa Mondială de Rugby ce va fi organizată de Franța în 2023, urmare a deciziei unei Comisii Independente numite de World Rugby.

Țuca Zbârcea & Asociații, împreună cu firma internațională de avocatură Freshfields Bruckhaus Deringer, a acordat asistență Federației Române de Rugby în procedurile desfășurate în fața unui comitet independent al World Rugby, care a constatat încălcarea de către Federația Spaniolă de Rugby a regulilor de eligibilitate cu privire la naturalizarea unui jucător prezent la două meciuri contând pentru calificarea la Cupa Mondială de Rugby din anul 2023.

Ca urmare a acestei decizii, echipa României se califică direct la Cupa Mondială din Franța.

Echipa Țuca Zbârcea & Asociații a fost coordonată de Cornel Popa (coordonator al practicii de arbitraj) și Dan Cristea (coordonator al practicii de dreptul sportului), iar echipa Freshfields Bruckhaus Deringer a fost formată în principal din Rhodri Thomas (partener) și Felix Schaaf (avocat senior).

Țuca Zbârcea & Asociații urează succes „Stejarilor” în jocurile de la Cupa Mondială și în campania de pregătire a acesteia!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here