Speakeri de top si teme provocatoare la editia a III-a a ELSA Talks

 Cea de-a treia editie a ELSA Talks reuneste pe 15 noiembrie in sala Antonescu a Facultatii de Drept, Universitatea Bucuresti, specialisti de marca din diferite domenii de activitate, abordand arii provocatoare pentru ”mintile tinere”. Creat dupa conceptul de mare succes al conferintelor TED Talks, proiectul ELSA Talks are formatul unor prelegeri de scurta durata, concentrate in 30 de minute, urmate de cate o sesiune de intrebari.

Asociatia Europeana a Studentilor la Drept, ELSA, urmareste prin aceste evenimente educarea studentilor si a juristilor pe diverse subiecte juridice de interes public, precum si prin abordarea unor teme conexe de actualitate, pentru a oferi participantilor o perspectiva amanuntita asupra unor probleme complexe cu care urmeaza sa se confrunte.

Trei dintre personalitatile invitate ca speakeri ai acestei editii a III-a a ELSA Talks sunt: Cristian Tudor Popescu, Andrei Cristea si Claudiu Paul Buglea. Reputatul jurnalist, doctor în cinematografie si media si laureat a mai multe premii de marca, C.T. Popescu va sustine prelegerea: ”Epoca anti-adevar in presa romaneasca”. Andrei Cristea, fondatorul Lion House  și cel care a adus in Romania The Economist, Financial Times sau The Times, va sustine prelegerea – ”Status of modern lawyering”, iar Claudiu-Paul Buglea, conferentiar doctor universitar si prodecan al Facultatii de Drept, le va vorbi studentilor si invitatilor prezenti la acest eveniment despre: ”Parcurs in Drept”.