Societatea de avocatură în cadrul căreia a activat actualul Ambasador al SUA în România lovită de un atac cibernetic

Seyfarth Shaw este cea mai recentă firmă care a fost afectată de un atac cibernetic. Firma a declarat că în weekend a fost victima „unui atac malware sofisticat și agresiv care pare a fi ransomware” .

Firma din Am Law 100 a adăugat că nu există încă niciun motiv pentru a crede că datele clienților au fost furate sau eliminate în atacul de sâmbătă, dar că încă lucrează pentru a-și readuce sistemele online.

„Sistemele noastre de monitorizare au detectat activitatea neautorizată, iar echipa noastră IT a acționat rapid pentru a preveni răspândirea acesteia și a proteja sistemele noastre”, se transmite în declarația firmei. „Nu am găsit nicio dovadă că datele clienților sau firmelor noastre au fost accesat sau eliminate. Cu toate acestea, multe dintre sistemele noastre au fost criptate și le-am închis ca măsură de precauție.”

„Clienții noștri rămân prioritatea noastră principală și vom continua să facem tot ce este necesar pentru a le proteja informațiile confidențiale”, a adăugat firma. „Ne coordonăm cu FBI și lucrăm non-stop pentru a ne readuce sistemele online cât mai repede și mai sigur posibil”.

Compania a declarat că telefoanele sale nu au fost afectate și că oamenii pot contacta firma și printr-un formular postat pe website-ul său. Seyfarth a adăugat în declarație că va oferi mai multe actualizări online pe măsură ce vor deveni disponibile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here