Societatea Civilă de Avocați „Buneci and Buneci”, prezentă în cadrul Conferinței Internaționale de Științe Criminalistice

Asociaţia Criminaliştilor din România va organiza, în perioada 20-21 octombrie 2023, în sistem mixt (fizic şi online), CONFERINŢA INTERNAŢIONALĂ DE ŞTIINŢE CRIMINALISTICE, ediţia a XI-a, cu tema „CRIMINALISTICA – PILONUL PRINCIPAL AL PROBAŢIUNII JUDICIARE ÎN PROCESUL PENAL ŞI CIVIL”.

  1. Panel A: Investigarea criminalistică a locului faptei.
  2. Panel B: Metode şi tehnologii actuale de identificare criminalistică.
  3. Panel C: Expertiza criminalistică.
  4. Panel D: Interferenţa criminalisticii cu alte ştiinţe pentru aflarea
    adevărului judiciar.

    Conferința este dedicată arealului criminalisticii, științelor de investigație, științelor polițienești, dreptului și disciplinelor înrudite.
    La conferinţă vor participa teoreticieni şi practicieni din ţară şi străinătate, cu înaltă recunoaştere profesională, printre care Prof. univ. dr. Petre BUNECI și Conf. univ. dr. Bogdan BUNECI.

Despre „Buneci and Buneci”

Societatea Civilă de Avocați „Buneci and Buneci” a fost înființată în anul 2012 (preluând activitatea Cabinetului Individual de Avocat Buneci Petre care are o vechime de peste 15 ani), având ca misiune reprezentarea intereselor clienților cu profesionalismul, înțelepciunea și ambiția de a obține întotdeauna cel mai bun rezultat posibil și este recunoscut pentru abordarea pragmatică și creativă a problemelor juridice încredințate de clienți.

Societatea Civilă de Avocați „Buneci and Buneci” oferă servicii de reprezentare la toate treptele de jurisdicție, oferind astfel asistență și consultanță juridică, negocieri în domeniul dreptului penal, dreptului civil, dreptului comercial, dreptului familiei, dreptului administrativ, dreptului financiar și fiscal. Asistarea și reprezentarea clientului impune diligența profesională adecvată, pregătirea temeinică a cauzelor, dosarelor și proiectelor, cu promptitudine, potrivit naturii cazului, experienței și crezului profesional.