Smartphone-urile acapareaza piata avocaturii

Este momentul in care societatile de avocatura trebuie sa isi indrepte atentia catre mobile marketing. Furnizorii de smartphones au livrat 488 de milioane de exemplare in 2011, fata de 415 milioane de PC-uri, conform blogului lui Larry Bodine.

Piata de telefonie mobila este in continua crestere, iar un website compatibil cu telefonul mobil este considerat a fi necesar pentru succesul caselor de avocatura, indiferent daca este vorba de societati mici sau mari.

Utilizatorii de tablete si smartphone-uri viziteaza mai multe pagini intr-o sedinta de navigare si revin mai des pe site-urile vizate decat cei care folosesc calculatoare si laptopuri.

“Ne apropiem de un punct critic, definitoriu pentru modul in care consumatorii se informeaza, incluzand modul in care acestia studiaza teme juridice si cauta avocati. Luand in considerare vanzarile tot mai mari de tablete si smartphone-uri, navigarea pe telefoanele mobile va continua sa creasca. Casele de avocatura, in special cele mici, ar face bine sa aiba un site care este usor de navigat, indiferent de dispozitivul mobil, altfel vor fi depasite de tehnologie”, declara Samantha Miller, Manager de Produs, Web Visibility Solutions la LexisNexis.