Simona Pirtea, Managing Partner Enache Pirtea & Asociații, speaker la conferința “White Collar Crime and Corporate Fraud in Romania”

Simona Pirtea, Managing Partner al Enache Pirtea & Asociatii, va participa in data de 27 februarie 2020 la conferinta organizata de GOVNET cu titlul “White Collar Crime and Corporate Fraud in Romania”.

Simona va reprezenta Asociatia pentru Prevenirea si Combaterea Fraudelor cu o prezentare avand ca tema “Prosecution of individuals for white collar fraud in Romania – Practical challenges”.

Simona Pirtea este un avocat recunoscut în materia Dreptului Penal al Afacerilor, cu o experiență de mai mult de 14 ani în domeniile juridic, securitate economică și risk-management, fiind implicată și coordonând cu succes numeroase proiecte de o dificultate deosebită în industrii precum pharma, banking, media & IT, construcții și agricultură.

Este apreciată de clienții și partenerii săi ca având o foarte bună pregătire teoretică dar și o gândire strategică, orientată spre business, fapt pentru care este implicată în numeroase proiecte de anvergură, principala sa preocupare fiind sprijinirea, din postura avocațială, a dezvoltării unor business-uri etice și de durată. De asemenea, Simona a fost implicată în elaborarea de noi reglementări legislative, în ample proiecte de investigații interne dar și training-uri la nivel național și internațional în domeniul Dreptului Penal.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here