Simona Pirtea, Managing Partner Enache Pirtea & Asociații, printre organizatorii RePatriot Summit

RePatriot Summit, Ediția a V-a, cel mai mare summit dedicat Diasporei românești va reuni in perioada 1-4 octombrie peste 500 de antreprenori și oameni de succes români de pretutindeni. Anul acesta majoritatea sesiunilor vor fi tinute online, organizatorii anuntand ca vor transmite live din toate colțurile lumii timp de patru zile.
De asemenea se vor organiza workshop-uri interactive pe teme de actualitate ținute de profesioniști în domeniu și se vor oferi bune practici și soluții concrete pentru acestea.

Simona este fondator Enache Pirtea & Asociații și avocat coordonator al practicilor de drept penal, compliance & regulatory și pharma. Cu o experiență de peste 12 ani în domeniul juridic și al administrării și înlăturării riscurilor în proiecte de mare anvergură, Simona a fost direct implicată și a coordonat numeroase cazuri și dosare în industrii precum banking, media & IT, construcții, agricultură și pharma. De asemenea, experiența sa cuprinde și proiecte ample de prevenție, inclusiv prin susținerea de traininguri specializate, cu componente legale și etice, precum și prin implicarea în investigații interne în cadrul unor companii naționale și multinaționale.
În aceeași direcție profesională este și implicarea activă a Simonei în numeroase proiecte de antreprenoriat, atât la nivel național cât și internațional, principala sa preocupare fiind sprijinirea, din postura avocațială, a dezvoltării unor business-uri etice și de durată, prin oferirea unor soluții concrete, practice și adaptate mediului de afaceri actual, în care rigurozitatea juridică a oricărui demers comercial a devenit o realitate stringentă.
Simona este lector în cadrul ISCE – Law & Business School Barcelona, este licențiată în drept, comunicare socială și informații și detine diploma de masterat în Resurse umane și Comunicare managerială.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here