Simona Pirtea, Managing Partner al Enache Pirtea & Asociații, moderator în cadrul conferinței „Antifragilitate” organizată de Romanian Business Leaders

Romanian Business Leaders organizează între 27-29 octombrie o conferință online pe tema „Antifragilitate”, cum să înțelegem lumea crizelor și să ne adaptăm la ea.

Simona Pirtea va modera una dintre break-out rooms axată pe trenduri ale pieței muncii în contextul pandemiei și modalități de eficientizare a relațiilor de muncă.

Întrebări generale pentru dezbatere:

– Care sunt efectele muncii la distanță din perspectiva antreprenorilor români?

– În termeni de productivitate a muncii cum au fost ultimele 7 luni?

– Din perspectiva modului de raportare a angajatului la echipă și la companie, ce schimbări au fost observate în ultima perioadă?

– Ce măsuri se pot lua pentru a contrabalansa efectele negative ale muncii la distanță?

– Care sunt trendurile pe piața muncii și cum ne pregătim pentru implementarea schimbării în companie?

Simona Pirtea este Managing Partner al Enache Pirtea & Asociații și are experiență de peste 15 ani ca avocat și specialist în risk management și securitate economică. Crede în implicare socială, în forța parteneriatelor și a muncii în echipă, fapt pentru care este parte din numeroase proiecte de antreprenoriat și responsabilitate socială, principala sa preocupare fiind sprijinirea, inclusiv din postura avocațială, a dezvoltării unor business-uri etice și de durată, adaptate mediului de afaceri actual.

Timp de trei zile (27-29 octombrie 2020), conferința te așteaptă online cu:

  • 8 sesiuni de discuții, dezbateri și live-talks pe teme de interes cu speakeri români și străini;
  • peste 20 de vorbitori care vor fi alături de noi;
  • peste 200 de antreprenori de top și lideri din businessul autohton.

Invitati speciali:

Margareta Drzenieck este Managing Partner, Horizon Group și coordonator al Future Possibilities Report 2020. Anterior, Margareta a activat în cadrul World Economic Forum în calitate de co-autor al Global Competitiveness Report și de coordonator al portofoliului Global Risks din cadrul Forumului. Margareta va împărtăși care sunt acele mega trenduri legate de viitor cărora să le acordăm atenție, precum și cum putem lua decizii pe bază de scenarii și posibilități.

Ursula Woodburn este Programme Director și conduce activitatea biroului din Bruxelles a Cambridge Institute for Sustainability Leadership. Ursula va prezenta cum facem să dezvoltăm afaceri antifragile și sustenabile acordând o atenție deosebită economiei verzi și încorporând strategii pe termen lung referitoare la modificările climatice.

Bedriye Hulya este Sector Empowerment Lead @ The Wellbeing Project & Ashoka Fellow din 2012. The Wellbeing project este o inițiativă globală, dezvoltată în parteneriat cu Ashoka, Esalen, Impact Hub, Porticus și Skoll Foundation care își propune dezvoltarea unei culturi a wellbeing-ului în rândul antreprenorilor și tuturor agenților schimbării dintr-o societate. Bedriye va prezenta cum să ne păstrăm starea de bine în momente de criză și de ce “wellbeing-ul este cel care inspiră welldoing-ul”

Consultă agenda preliminară aici. Bilete aici.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here