Simion&Baciu recunoscută din nou ca Top Tier Firm în clasamentul Legal 500

Legal 500 a clasat din nou Simion&Baciu ca Top Tier Firm în domeniile TMT: Jocuri de Noroc și Proprietate Intelectuală, în timp ce Ana-Maria Baciu a fost clasată ca leading individual atât în domeniul Proprietății Intelectuale, cât și în domeniu Jocurilor de Noroc, Cosmina Maria Simion a fost clasată ca leading individual în domeniul Jocurilor de Noroc și recommended lawyer pentru Proprietate Intelectuală, Andreea Bende a fost clasată ca Next Generation Partner în domeniul Proprietății Intelectuale, Andrei Cosma a fost clasat ca Rising Star în domeniul Jocurilor de Noroc, iar Zsofia Halmagyi este recommended în domeniul Proprietății Intelectuale.

În ceea ce privește practica de Proprietate Intelectuală a firmei, ghidul a declarat că Simion și Baciu are o practică „excelentă”, care este „inteligentă și implicată în legătură cu toate aspectele legate de proprietate intelectuală”. Echipa are recomandări excelente pentru gestionarea portofoliului de proprietate intelectuală, inclusiv strategii de înregistrare și urmărire a respectării drepturilor, transferuri de drepturi de proprietate intelectuală, licențiere și franciză, precum și anti-contrafacere, încălcarea mărcilor și litigii. Grupul are o gamă impresionantă de clienți din domeniul tehnologiei și mass-media, în special pe partea de jocuri de noroc, precum și științele vieții, bunurile de larg consum și industria prelucrătoare. Printre parteneri, Cosmina Simion este „un avocat genial și o persoană de încredere”, în timp ce Ana-Maria Baciu și Andreea Bende sunt „ambele profesioniști minunați, cu o cunoaștere profundă a dreptului proprietății intelectuale”.

Atunci când a descris practica de jocuri de noroc a firmei, ghidul a menționat că Simion și Baciu este o firmă de tip boutique care s-a impus rapid ca destinație principală a României pentru clienții din industria jocurilor de noroc. Firma acoperă clienți din toate colțurile pieței, de la consultanță oferită clienților care activează în domeniul pariurilor în contrapartidă și cazinouri până la operatori de jocuri de noroc tradiționale și furnizori de servicii din industrie. Practica în creștere este mai mult decât capabilă să gestioneze mandate majore de M&A, după cum demonstrează asistența oferită către Novalpina Capital cu privire la achiziția Maxbet. […] Partenerii fondatori Cosmina Simion și Ana-Maria Baciu sunt „indiscutabil avocații la care trebuie apelat când vine vorba de legea și reglementarea jocurilor de noroc din România”. De asemenea, clienții l-au recomandat pe Andrei Cosma, ale cărui „cunoștințe în legătură cu conformitatea tehnică sunt remarcabile”.

Clienții noștri au declarat:

„Echipa Simion&Baciu este excelentă. După un spin off în urmă cu doar câțiva ani, sunt acum un jucător consacrat pe piața din România – din motive întemeiate. Servicii excelente pentru clienți, cea mai înaltă calitate, oameni prietenoși.”

„Ceea ce face ca această practică să fie unică este faptul că partenerii înțeleg realitățile business-ului, făcându-le practice și prietenoase cu mediul de afaceri. În cazul în care unele cerințe legale sunt dificil de îndeplinit din cauza naturii operațiunii specifice, aceștia fac eforturi suplimentare pentru a ajuta și a veni cu o soluție alternativă viabilă.”

„Avem cea mai mare încredere în Cosmina Simion, care este un avocat strălucit și o persoană de încredere. A reușit să adune o echipă profesionistă puternică în jurul practicii sale”

„Fără o umbră de îndoială, este echipa la care trebuie să apelezi atunci când vine vorba de jocuri de noroc, IP & TMT în România. Ana-Maria Baciu este pur și simplu fenomenală.”

„Know-how-ul Andreei Bende privind mărcile comerciale și implicarea fermă ne oferă încrederea că portofoliul nostru de mărci este bine monitorizat și protejat. De asemenea, remarcăm activitatea noului membru al echipei, Zsofia Halmagyi, care este în concordanță cu nivelul de servicii al firmei.”

Andrei Cosma – Cunoștințele sale în domeniul conformității tehnice sunt remarcabile și este unul dintre profesioniștii cu cel mai înalt grad de înțelegere (și capacitate de a explica altora) funcționalitățile tehnice specifice ale unei infrastructuri de jocuri de noroc.”

Despre Simion&Baciu: Simion&Baciu reunește o echipă de 18 avocați și consilieri în proprietate intelectuală, uniți de pasiunea pentru drept și dorința de a livra cele mai utile rezultate pentru clienți.

Serviciile noastre acoperă o gamă largă de practici printre care proprietate intelectuală, jocuri de noroc, protecția consumatorului și publicitate, tehnologie și media, protecția datelor, drept corporatist și M&A, life sciences, litigii etc.

Având o experiență de peste 20 de ani, echipa noastră oferă o perspectivă nouă și eficientă, orientată spre nevoile de business ale clienților și spre succesul acestora. Ne dorim să redefinim serviciile de consultanță, să oferim soluții rapide și eficiente și să evoluăm împreună cu clienții noștri.

Membrii echipei Simion&Baciu sunt recunoscuți la nivel mondial de ghiduri de specialitate (Chambers and Partners, Legal 500, Managing Intellectual Property, WTR 1000).

Site-ul: https://simionbaciu.ro/

Despre Legal 500: De 33 de ani, Legal 500 analizează capacitățile firmelor de avocatură din întreaga lume, cu un program de cercetare cuprinzător revizuit și actualizat în fiecare an pentru a aduce cea mai recentă viziune a pieței juridice globale. Legal 500 evaluează punctele forte ale firmelor de avocatură din peste 150 de jurisdicții.

Site-ul: https://www.legal500.com/

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here