Simion & Baciu, Wiggin LLP alături de Broadway Gaming în tranzacția cu 888

F888 (LSE: 888), una dintre cele mai importante companii de pariuri și jocuri online din lume, a anunțat că a ajuns la un acord de vânzare a întregii sale afaceri de bingo B2C și B2B către Saphalata Holdings Ltd., parte a grupului Broadway Gaming. Valoarea este de 50 de milioane de dolari. Compania a declarat că vânzarea cuprinde toată unitatea, inclusiv tehnologia, activele și mărcile destinate consumatorilor.

888 a spus că vânzarea este de așteptat să fie finalizată în al doilea trimestru al anului 2022 și ar avea loc numai dacă business-ul de bingo va fi reorganizat iar noua structură va primi propria licență de a funcționa în conformitate cu legile britanice.

În această tranzacție multijurisdicțională, 888 a fost consiliată juridic de Herzog Fox & Neeman iar Wiggin LLP a oferit consiliere juridică grupului Broadway Gaming. Wiggin LLP a colaborat în această tranzacție cu Simion & Baciu, echipa fiind condusă de Cosmina Simion, Managing Partner. Echipa din România a inclus-o și pe prof.univ.dr. Luminița Dima care a oferit consiliere în privința aspectelor ce țin de dreptul muncii.

Simion & Baciu este o societate de avocatură înființață la jumătatea anului 2019 de Cosmina Maria Simion și Ana-Maria Baciu.

Simion & Baciu reunește o echipă de 14 avocați și consilieri în proprietate intelectuală.

Serviciile acoperă o gamă largă de practici printre care: proprietate intelectuală, jocuri de noroc, protecția consumatorului și publicitate, tehnologie și media, protecția datelor, drept corporatist și M&A, life sciences, litigii etc.

Având o experiență de peste 20 de ani, echipa Simion & Baciu oferă o perspectivă nouă și eficientă, orientată spre nevoile de business ale clienților și succesul acestora.

Membrii echipei Simion & Baciu sunt recunoscuți la nivel mondial de ghiduri de specialitate (Chambers and Partners, Legal 500, Managing Intellectual Property, WTR 1000).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here