Silviu Stratulat (TSAA) devine membru al retelei internationale Global Law Experts

Avocatul Silviu Stratulat (foto), partener fondator al societatii juridice TSAA Attorneys at law, a devenit membru al retelei internationale de avocatura Global Law Experts.

Profilul sau poate fi vizualizat AICI.

Silviu Stratulat a fost inclus in baza de date ce cuprinde avocati de top la nivel mondial a retelei internationale Global Law Experts. Aceasta mutare creste expunerea la nivel global a firmei noastre de avocatura si ne ofera oportunitati privind o dezvoltare viitoare”, arata un anunt al TSAA Attorneys at law.

Global Law Experts subliniaza experienta lui Silviu Stratulat in ariile de practica M&A – fuziuni si achizitii si drept societar, mentionand, de asemenea, calitatile si expertiza sa in specializarile drept bancar si financiar si drept imobiliar.

Din Global Law Experts face parte si Mihai Mares, managing partner al casei de avocatura Mares / Danilescu / Mares. El este singurul avocat din Romania recomandat de catre retea drept expert in dreptul penal al afacerilor.

Global Law Experts este una dintre cele mai cunoscute referinte in domeniul criminalitatii economice la nivel mondial, avand ca membri peste 2000 de avocati din toate tarile, fiecare reprezentand exclusiv o anumita jurisdictie. Titlul de membru al grupului se ofera doar prin invitatie avocatilor selectati sau recomandati de membrii deja existenti. Scopul retelei este acela de a crea o legatura intre lumea afacerilor si industria juridica, prin conectarea expertilor din ambele categorii.