Sesiunea de inscrieri la „Constantin Cunescu Business Law School”, activa pana pe 25 iunie

Societatea de avocati Cunescu, Balaciu & Asociatii primeste, pana pe 25 iunie, inscrierile la cea de-a treia editie a scolii de avocatura de business „Constantin Cunescu Business Law School”.

Scoala de vara va avea loc in Bucuresti in perioada 15-20 iulie. Avocatii stagiari si studentii in ani terminali admisi vor participa la o sesiune intensiva de invatare a principiilor esentiale din avocatura de business, urmata de simulari practice ale unor probleme si situatii reale.

Timp de o saptamana, avocati cu experienta din cadrul casei de avocatura Cunescu, Balaciu & Asociatii se alatura celor 10 participanti, in sesiuni interactive de predare, prin care dezvolta tehnici specifice avocaturii de business.

scoala de vara Constantin Cunescu_3 2

Realizarea unui raport de due diligence, redactarea de documente procedurale, abordarea unei actiuni in justitie, arbitrale sau de mediere, sau pledarea cazului in instanta sunt doar cateva dintre lucrurile pe care le invata cei ce participa la Scoala de Vara „Constantin Cunescu Business Law School”.

„In cadrul celor doua editii anterioare ale scolii de vara pe care o organizam, am constatat ca participantii apreciaza in special interactivitatea si implicarea lor in rezolvarea unor probleme reale. In mod special, simularea unui proces intr-o sala de judecata si in fata unor magistrati de cariera este un moment cheie in desfasurarea scolii noastre de avocatura de business. Ii pune pe participanti fata in fata cu realitatea, ii face responsabili, atenti si ii provoaca sa ia decizii, exact cum se intampla in avocatura de business”, declara Dinu Petre, partener Cunescu, Balaciu & Asociatii.

Trebuie sa recunosc ca cel mai mult mi-au placut simularea unei negocieri si procesul simulat, tocmai datorita aproprierii lor de autenticitate. In ceea ce priveste procesul simulat, am fost putin sceptic la inceput, deoarece nu mai trecusem niciodata printr-o asemenea experienta, insa pregatirea, redactarea documentelor procedurale si culminand cu sustinerea pledoariilor in fata unui complet de trei judecatori adevarati la Tribunalul Bucuresti, au fost de-a dreptul incredibile! Ma bucur enorm ca am avut aceasta ocazie pentru ca m-a ajutat sa imi formez o imagine mult mai buna despre ceea ce inseamna sa fii avocat de litigii sau de consultanta”, spune  Robert Popescu, Absolvent Facultatea de Drept – Universitatea Bucuresti si participant la editia a doua a „Constantin Cunescu Business Law School”.

scoala de vara Constantin Cunescu_2 2

Absolventii cursurilor „Constantin Cunescu Business Law School” primesc diplome si recomandari din partea lectorilor si pot primi oferte pentru continuarea stagiului de pregatire in cadrul echipei Cunescu, Balaciu & Asociatii.

Procesul de selectie este simplu pentru candidati. Ei trebuie sa trimita un CV si sa completeze un formular cu o scrisoare de motivatie prin care sa explice de ce isi doresc sa participe la cursurile de avocatura de business ale scolii „Constantin Cunescu”.

Este important sa ne asiguram ca doar tinerii competitivi, motivati si pregatiti acceseaza acest club de formare profesionala, pentru ca acestia primesc recomandarea noastra si dintre ei ne putem alege viitori colegi”, adauga Dinu Petre.