Serviciile de avocatura – prioritatea Bostina & Asociatii

Grupul de consultanta Bostina se concentreaza pe activitatile de asistenta juridica, renuntand la firmele de consultanta fiscala si de consultanta in domeniul fondurilor europene precum si la firma de proprietate industriala. Decizia de concentrare a activitatii pe serviciile de avocatura a fost anuntata in exclusivitate de avocatul coordonator Doru Catalin Bostina (foto) in editia speciala a emisunii Legile Afacerilor, din 13 aprilie 2012.

„Infiintarea acestor companii in urma cu 8 si, respectiv 6 ani, a fost un lucru bun, confirmarea venind si din faptul ca aceleasi initiative au avut-o ulterior si alte mari case de avocatura. Am fost pionieri intr-o nisa extrem de interesanta a serviciilor de consultanta din Romania, dar rezultatele inregistrate de casa de avocatura in anul trecut ne arata ca trebuie sa ne concentram asupra unui singur lucru, si anume avocatura” spune Doru Catalin Bostina.

Bostina & Associates Fiscal Consulting a fost infiintata in anul 2004 pentru a acoperi o noua nisa a serviciilor de consultanta din Romania, respectiv servicii de consultanta contabila si fiscala. In anul 2008, compania a fost afiliata la AGN International, cea de a 7-a retea mondiala a firmelor de consultanta fiscala si de audit independente din lume, ceea ce a asigurat colaborarea cu firme de renume pe plan international din domeniul financiar-fiscal si de audit, cu expertiza intr-o varietate larga de industrii, afiliere care a permis diversificarea gamei de servicii si cresterea cifrei de afaceri.

In 2011 s-a decis ca este momentul oportun pentru un spin-off care sa permita companiei – devenita A.G. –Accounting Global Tax S.R.L.- sa se dezvolte la intreg potentalul ei. A.G. – Accounting & Global Tax S.R.L va fi in continuare membra AGN International.
Bostina & Associates Management Consulting, devenita ulterior in 2008 Bostina & Associates Financial Consulting, a fost infiintata in anul 2004 pentru a satisfice cereea din ce in ce mai mare a consultantei de specialitate in accesarea finantarilor europene din cadrul programelor de pre-aderare. In 2012 a avut loc un spin-off si firma a fost redenumita Confero Finance S.R.L.

Urmatoarea firma din cadrul Grupului de consultanta Bostina care va face obiectul unui spinn-off este Bostina & Associates Industrial Property.