Seminarul „Evaluare si expertiza judiciara” va avea loc pe 16 iunie

Veridio si BusinessMark Event Management anunta organizarea seminarului EVALUAREA SI EXPERTIZA JUDICIARA ce va avea loc pe 16 iunie 2016 in Bucuresti, la Grand Hotel Continental.

Partaje care au ca obiect bunuri imobile de valoare sau actiuni, dispute intre doi sau mai multi actionari, solicitari de ridicare de sechestre de pe pachete de actiuni sau de pe active necorporale, stabilirea de prejudicii in urma restituirii unor proprietati, opinii diferite ale expertilor privind valoarea unui aceluiasi bun.

Toate acestea sunt situatii cu care se intalnesc atat magistratii, cat si avocatii, in fiecare zi.

CE AU ELE IN COMUN?  

Evaluarea. O activitate complexa, cu un nivel redus de cunoastere publica, dar cu un rol foarte important in desfasurarea si finalitatea acestor procese.

Va invitam sa aflați mai multe despre legatura dintre evaluarea bunurilor si expertiza judiciara, despre modul in care evaluarea va poate ajuta in sustinerea cazurilor dumneavoastra, despre ce intrebari puteti pune unui expert si despre ce inseamna verificarea unor expertize precedente, de la autorul cartii „Despre evaluare si verificarea evaluarii” – Adrian Vascu, Senior Partner Veridio.

EVALUAREA SI EXPERTIZA JUDICIARA va avea loc pe 16 iunie 2016 in Bucuresti, la Grand Hotel Continental.