Seful Stratfor vine la Bucuresti la invitatia Media Consulta

George Friedman, Fondatorul si Presedintele companiei americane Strategic Forecasting Inc., va fi prezent la Bucuresti in luna mai la invitatia companiilor Media Consulta International si Thiess Holding. Expert in stiinte politice, George Friedman este si autor al multor lucrari de succes, precum America’s Secret War, The Next 100 Years, The Next Decade sau The Intelligence Edge.

Evenimentul sustinut de Unicredit Tiriac Bank- partener platinum si Eximasig, Niro Investments Grup – sponsori, va avea loc in 16 mai 2013 la BNR sub egida BNR si a guvernatorului acesteia, Mugur Isarescu.

“Este o onoare pentru noi sa il avem invitat in Romania pe George Friedman, un renumit expert in afaceri internationale si un strateg deosebit in domeniul informatiilor”, a declarat Mihai Craiu, Presedinte Media Consulta International.

Stratfor este o companie globala recunoscuta la nivel mondial, ce activeaza in domeniul informatiilor strategice si al analizelor geopolitice. Agentia aduna si proceseaza informatiile de pe intreg globul, le filtreaza, analizeaza iar in final compania asigura cele mai recente rapoarte, stiri economice, politice si geopolitice si analize militare.

Evenimentul este organizat de Media Consulta International, reprezentata de Mihai Craiu, CEO si Adrian Thiess, consultant international. Media Consulta International este o companie infiintata in anul 2003 si specializata pe o paleta larga de servicii: Strategii de Business (Start Up, Consultanta Legala si Fiscala, Investitii Strategice), Real Estate, Marketing si Vinzari, Cercetare si Dezvoltare, Comunicare&Evenimente (Advertising, Media, PR, ATL, BTL). Printre partenerii si clientii sai cei mai importanti gasim companii precum Romsoft, Transelectrica, OPSPI, Ministerul Dezvoltarii, Worwag Pharma, Siveco, Energy Holding, Asociatia Brokerilor, Univeristatea Bucuresti, APDRP, Institutul Cultural Roman, Bramac etc.