Școala de Vară NNDKP. Testimonialele studenților

Săptămâna trecută a avut loc festivitatea de încheiere a programului Școala de Vară NNDKP. În cadrul celor două module, 41 de studenți ai Facultăților de Drept s-au alăturat birourilor NNDKP din București, Cluj-Napoca și Timișoara și au avut ocazia de a explora domeniile juridice de interes.

Câteva dintre gândurile studenților care au participat :

Pentru mine, Școala de Vară a fost o experiență super pozitivă. Deși online, comunicarea cu mentorii mi s-a părut foarte, foarte bună.”

„Mi-au plăcut mult training-urile pentru că ne-au oferit oportunitatea de a intra în contact cu ramuri diferite ale dreptului, pe care nu am avut încă ocazia de a le studia la facultate.”

„Mi s-au părut interesante temele și informațiile date, în special pentru faptul că nu le puteam obține (cel puțin prezentate în acest mod) din alte surse. Am apreciat mult deschiderea trainerilor de a vorbi cât mai mult despre experiența lor, că ne-au încurajat și că ne-au dat sfaturi.”

„Mie mi-a plăcut foarte mult, toate persoanele cu care am avut contact mi s-au părut foarte prietenoase și deschise, training-urile au fost foarte interesante, cu multe aspecte practice. Mi s-a părut interesant faptul că am avut training-uri pe teme variate și am aflat câte puțin din fiecare domeniu, mai ales că despre unele dintre arii nu auzisem nimic până acum.”

„Cel mai mult m-a ajutat echipa în care am fost repartizată. Consider că primirea unui feedback complex pentru fiecare task m-a făcut să înțeleg cum se lucrează corect în avocatură.”

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here