Schoenherr România, asistență în tranzacția Alpiq Group – Bouygues Construction

Schoenherr a asistat Alpiq Group, furnizor elvețian de servicii energetice și producător de energie electrică, în vânzarea diviziei servicii de inginerie către compania franceză Bouygues Construction. Tranzacția este estimată la 725,5 milioane euro.

Schoenherr a acordat asistență Alpiq în Austria, Cehia și România. Tranzacția trebuie să primească aprobarea de la autoritățile antitrust din UE și Elveția iar finalizarea acesteia este așteptată în a doua jumătate a anului 2018.

Echipa Schoenherr a fost condusă de Florian Kusznier (partner, corporate / m&a). Echipa de avocați din Austria a fost formată din Julia Wasserburger (attorney at law, corporate/m&a), Johannes Stalzer (counsel, regulatory), Teresa Waidmann (associate, labour & employment) și Christopher Jünger (associate, corporate/m&a). În Cehia, echipa a fost compusă din Vladimír Čížek (partner, corporate/m&a), Jitka Kadlčíková (attorney at law, corporate/m&a), Helena Hangler (attorney at law, corporate/m&a, labour & employment) și Christoph Dürr (attorney at law, corporate/m&a). În România echipa a fost formată din Mădălina Neagu (partner, corporate/m&a), George Ivan (attorney at law, corporate/m&a), Alexandra Munteanu (attorney at law, corporate/m&a) și Adriana Stănculescu (attorney at law, real estate & construction).

Sursa: Schoenherr

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here