Schoenherr reia cursurile de Lawyering la Bucuresti si Constanta

Firma de avocatura Schoenherr continua cursurile de Lawyering la Universitatea din Bucuresti si la Universitatea Ovidius din Constanta.

Cursurile se vor desfasura dupa cum urmeaza:

29 martie 2014: Universitatea Ovidius din Constanta, Facultatea de Drept, Ins and Outs of Corporate Lawyering, sustinut de Alexandra Munteanu si Ana-Maria Satmar;

1 aprilie 2014: Universitatea din Bucuresti, Facultatea de Drept, Ins and Outs of Corporate Lawyering, sustinut de Alexandra Munteanu si Ana-Maria Satmar;

2 aprilie 2014: Universitatea din Bucuresti, Facultatea de Drept, Business Lawyering, sustinut de Simona Chirica.

Participarea este gratuita. Pentru inregistrare, studentii sunt invitati sa trimita un mesaj la lawfaculty@schoenherr.eu.

Lawyering @ Schoenherr

Lawyering este un concept ale carui principale elemente sunt: intelegerea nevoilor si dorintelor clientilor, asigurarea unor standarde de calitate foarte inalte si dezvoltarea profesionala continua. Proiectul Lawyering, initiat acum mai bine de 50 de ani si apoi dezvoltat de Fritz Schönherr, fondatorul casei de avocatura ce ii poarta numele, este permanent adaptat si imbunatatit de cei peste 300 de avocati din 14 jurisdictii europene. In Romania, primele cursuri de Lawyering au fost sustinute in anul 2011.

Simona Chirica, partener, este specializata in drept civil, drept comercial si drept fiscal. Are o bogata experienta in tranzactii imobiliare, achizitii si fuziuni la nivel national, proiecte green field, probleme de drept societar, probleme de drept fiscal, leasing operational si financiar. In ultimii ani, Simona a oferit consultanta juridica in tranzactii importante din Romania, in special in domeniul energiei regenerabile. De asemenea, a oferit consultanta mai multor jucatori din industria de retail din Romania. Experienta sa include si asistarea echipei de litigii si arbitraje in arbitraje nationale si internationale in domeniul constructiilor. Simona este doctor in drept si lector universitar la Academia de Studii Economice, Bucuresti.

Alexandra Munteanu, avocat senior, are o bogata experienta in drept corporativ, incluzand achizitii si fuziuni/privatizari, piete de capital si dreptul concurentei, fiind implicata in numeroase tranzactii si restructurari ale multor companii, clienti romani si internationali, in domenii dintre cele mai variate, de la retail, asigurari, telecomunicatii, pana la drept imobiliar, resurse minerale si dreptul mediului. Alexandra a absolvit Facultatea de Drept a Universitatii din Bucuresti si un program LLM la University of Pennsylvania Law School – The Wharton School, ca bursier Pen Law European Society.

Ana-Maria Satmar, avocat senior, este specializata in drept corporativ, fuziuni si achizitii. A absolvit Facultatea de Drept a Universitatii Babes-Bolyai din Cluj-Napoca si programul de Master in Dreptul Muncii al Universitatii din Bucuresti. Ana-Maria detine, de asemenea, o diploma in Managementul firmei si o Diploma de Master in Administrarea Afacerilor de la Universitatea “Babes-Bolyai”, Facultatea de Economie si Administrarea Afacerilor. Ea a acordat consultanta clientilor intr-o serie de proiecte ce implica preluari trans-frontaliere (atat de partea cumparatorului cat si de partea vanzatorului), fuziuni si achizitii, restructurari corporative si alte diferite aspecte juridice comerciale.