Schoenherr a asistat TTS în oferta publică iniţială pentru vânzarea a 50% din acţiuni

Schoenherr şi Asociaţii a acordat asistenţă juridică în legătură cu oferta publică iniţială având ca obiect vânzarea a 50% din acţiunile TTS (Transport Trade Services), cel mai mare transportator pe Dunăre.

Acţiunea adresată investitorilor de retail şi investitorilor instituţionali, a fost finalizată cu succes, valoarea totală a ofertei ridicându-se la 288 mil. lei (aproximativ 58,8 milioane euro), notează un comunicat al societăţii de avocatură.

Ca urmare a închiderii ofertei, TTS va solicita admiterea la tranzacţionare a acţiunilor sale pe piaţa reglementată a Bursei de Valori Bucureşti, categoria Premium.

Ne bucurăm că am fost implicaţi în această ofertă publică finalizată cu succes. A trecut ceva timp de când nu am mai văzut oferte publice iniţiale de vânzare de acţiuni de asemenea amploare în România”, spune Narcisa Oprea, partener şi coordonatoarea echipei de avocaţi specializate în piaţa de capital în cadrul Schoenherr şi Asociaţii SCA.

Schoenherr și Asociații a acordat asistenţă în legătură cu toate aspectele juridice privind acest proiect, inclusiv redactarea prospectului şi a documentelor corporative, precum şi reprezentare în relaţia cu Autoritatea de Supraveghere Financiară şi cu Bursa de Valori Bucureşti. Echipa  implicată în acest proiect a fost coordonată de Narcisa Oprea (partner) şi i-a inclus pe Veronica Das Alexeev (senior attorney at law), Cristina Tudoraş (senior attorney at law) şi Silviu Lazăr (attorney at law).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here