Schoenherr a asistat Ringier la achiziționarea Sportal Media Group și Digital Ventures

Ringier a finalizat achiziția de participaţii majoritare în cadrul a două companii bulgare, grupul de digital media Sportal şi dezvoltatorul de sisteme de management de conţinut Digital Ventures, relatează Seenews. Ambele achiziții au fost negociate și semnate ca o singură tranzacție și au fost închise simultan la 31 mai 2021.

Sportal Media Group operează Sportal.bg, cel mai mare site de sport din Bulgaria. Lansat în martie 2006, acesta are peste 60 de jurnalişti care livrează peste 300 de ştiri zilnice. Site-ul numără peste 85.000.000 de afişări lunar şi este, de asemenea, primul site bulgar cu propriul serviciu de televiziune web.

Schoenherr a asistat Ringier în toate aspectele tranzacției, echipa de avocați fiind coordonată de Alexandra Doytchinova (partner) cu suportul Stelei Pavlova-Kaneva (attorney at law). Din echipă au făcut parte și Radoslav Chemshirov (attorney at law), Ivelina Vassileva (attorney at law), Galina Petkova (attorney at law) și Kristina Chakarova (associate), împreună cu Srdjana Petronijevic (partner) și Minela Sehovic (attorney at law) responsabile pentru aspecte ce țin de legislația sârbă.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here