Schoenherr a asistat OMV Petrom la vanzarea a 99,99% din Petrom LPG

Firma de avocatura Schoenherr a asistat OMV Petrom la vanzarea a 99,99% din Petrom LPG catre firma Crimbo Gas International din Romania. Partile implicate au agreat sa pastreze confidentiala valoarea tranzactiei, care asteapta avizul Consiliului Concurentei.

Schoenherr a fost alaturi de clientul OMV Petrom de-a lungul intregului proces, oferind asistenta juridica de la organizarea camerei de date, negociere, semnarea acordului de cumparare si va continua pana la incheierea tuturor formalitatilor.

„Suntem multumiti ca am putut acorda asistenta juridica Grupului OMV Petrom in aceasta vanzare”, a declarat Markus Piuk (foto), coordonatorul echipei Schoenherr implicate in tranzactie.

Activitatile Petrom LPG, care are aproximativ 260 de angajati, includ imbutelierea si distributia buteliilor, vanzarea si distributia de gaz propan si auto, ca si vanzarile en-gros. In urma tranzactiei, OMV Petrom va continua furnizarea de materie prima catre Petrom LPG, care la randul sau va furniza buteliile si gazul auto OMV Petrom Marketing, subsidiara a OMV Petrom care opereaza 387 statii de alimentare in Romania.

Echipa Schoenherr care a asistat OMV Petrom a fost compusa din Markus Piuk, Partener si specialist in Drept corporatist / Achizitii si fuziuni, Adriana Nastase, specialist in Drept corporatist / Achizitii si fuziuni) si Cristina Pana, specialist in Dreptul Concurentei. Crimbo Gas International a fost reprezentata de Poppa si Asociatii.