Scandalul generalului Michael Flynn: un avocat de top din FBI demisionează

Dana Boente, care a fost şi procuror general adjunct al Diviziei de Securitate Naţională şi avocat al SUA pentru districtul de est din Virginia, a devenit ţinta criticilor din cauza modului în care a instrumentat cazul împotriva generalului Michael Flynn.

Avocatul Biroului Federal de Investigaţii, Dana Boente, şi-a dat demisia după 38 de ani de serviciu ca urmare a presiunii la care a fost supusă de Departamentul de Justiţie, informeaza Epoch Times. Boente a fost criticat pentru rolul pe care l-a avut în ancheta asupra fostului consilier de securitate naţională Michael Flynn.

La sfârşitul lunii aprilie, câteva articole de presă conservatoare arătau că Boente a ascuns dovezi în favoarea inculpatului în dosarul Flynn. Aceste rapoarte au fost amplificate de Lou Dobbs, prezentator la Fox News, care a declarat în emisiunea sa: „Rapoarte şocante sugerează că Dana Boente a acţionat în coordonare cu directorul FBI, Christopher Wray, pentru a bloca publicarea de probe care l-ar fi exonerat pe Flynn“.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here