Salans, la 15 ani de la intrarea pe piata din Romania: "A trebuit sa ne adaptam la cerintele unei piete in permanenta schimbare"

Firma internationala de avocatura Salans implineste 15 ani de la intrarea pe piata din Romania, perioada in care a oferit consultanta in cadrul unor proiecte care au schimbat peisajul de business autohton, anunta firma prin intermediul unui comunicat.

„Intr-o economie de piata tanara si dinamica, cum este a noastra, 15 ani inseamna mult, deoarece au fost 15 ani intensi, in care a trebuit sa ne adaptam la cerintele unei piete in permanenta schimbare”, a spus Anda Todor (foto), Managing Partner Salans Romania. „Le multumim in primul rand clientilor nostri care ne-au investit cu increderea lor de-a lungul acestor ani, echipei si tuturor celor care ne-au stat alaturi in aceasta perioada”.

Salans a intrat pe piata in 1997, urmandu-si clientii, care vedeau potentialul pietei romanesti. Printre primii clienti ai firmei s-au numarat companii ca Gillette, Telesystem International Wireless (compania-mama Connex), SABMiller, HeidelbergCement sau Bank Austria Creditanstalt.

De-a lungul celor 15 ani, firma a oferit consultanta in proiecte de impact, printre care listarea A&D Pharma la London Stock Exchange, vanzarea pachetului majoritar de actiuni Rompetrol catre KazmunaiGas, vanzarea primului si celui mai mare proiect eolian de catre fondul de investitii Continental Wind Partner catre CEZ sau investitia in cel mai mare centru de cercetare si dezvoltare Renault din afara Frantei.

Avocatii Salans acopera astazi intreg spectrul de servicii, de la fuziuni si achizitii, drept imobiliar, energie, infrastructura, real estate, drept financiar-bancar, litigii si arbitraje internationale, dreptul muncii, dreptul concurentei, piete de capital, restructurare, insolventa si drept fiscal.