Safety Broker si Omniasig VIG lanseaza un produs co-branded destinat mediului de afaceri

Safety Broker si Omniasig Vienna Insurance Group au lansat un nou pachet de asigurari, destinat companiilor mici si mijlocii. Pachetul are la baza produsul Afaceri Mici si Mijlocii, lansat recent de Omniasig VIG.

Noua polita, structurata in 6 sectiuni de asigurare, ofera acoperire pentru cladiri si continut, avarii accidentale ale masinilor si utilajelor, pierderi din exploatare rezultate din intreruperea activitatii, accidente ale angajatilor, raspunderea civila fata de terti si pentru raspunderea chiriasului fata de proprietar. Clientii isi pot particulariza produsul, alegandu-si sectiunile de protectie care se potrivesc profilului si dimensiunii activitatii lor:

1. Incendiu – acopera riscul de incendiu dar si alte riscuri ce afecteaza cladirile si continutul (acoperire obligatorie); de asemenea, aceasta sectiune acopera riscul de avarii accidentale la masini si utilaje.

2. Business Interruption – acopera, in plus fata de ,,Incendiu„, daunele survenite ca urmare a intreruperii activitatii.

3. Raspundere civila – acopera, in plus, raspunderea civila fata de terti si raspunderea chiriasului fata de proprietar.

4. Accidente angajati – acopera in plus si vatamarile corporale suferite de angajati.

Ne-am propus, impreuna cu partenerii nostri de la OMNIASIG Vienna Insurance Group, sa promovam un produs scalabil, ce vine in intampinarea nevoilor reale ale IMM-urilor cu afaceri de pana la 500.000 euro”, spune Viorel Vasile, Managing Partner al Safety Broker. „Incheierea mai multor tipuri de asigurari in cadrul aceluiasi pachet confera clientilor si un avantaj in ceea ce priveste pretul total al acoperirii de care vor beneficia. Un alt atuu il reprezinta faptul ca, la incheierea unei polite, nu este necesara completarea niciunui alt document suplimentar si nici efectuarea inspectiei de risc, cu posibilitatea alegerii de catre client a oricarei sectiuni impreuna cu sectiunea Incendiu„, puncteaza Viorel Vasile.

Unul dintre obiectivele OMNIASIG VIG, inca de la inceputul anului, a fost cresterea portofoliului pe partea de IMM. Prin prezenta initiativa, dezvoltata impreuna cu Safety Broker, continuam strategia de concentrare asupra mediului de afaceri romanesc, care este compus in proportie de 99% de firmele mici si mijlocii. Suntem foarte increzatori in succesul acestui proiect, avand in vedere beneficiile reale pe care produsul nostru il aduce clientilor, mai ales in contextul economic actual, in care antreprenorii romani isi doresc siguranta afacerii si a patrimoniului”, a declarat Mihai Tecau, Presedintele Directoratului OMNIASIG Vienna Insurance Group.

Safety Broker este cel mai mare broker de asigurare independent cu capital local ce opereaza in Romania. Compania a intermediat in anul 2012 prime de asigurare de peste 36,3 milioane euro, cu aproximativ 60% mai mult decat la nivelul anului 2011. Safety Broker dispune in prezent de o echipa de peste 500 de specialisti, in Bucuresti si in tara.