RTPR Allen & Overy, consultanță în finanțarea CTPark Bucharest

CTPark Bucharest S.R.L. și CTPark Gamma S.R.L., membre ale CTP Group, unul dintre cei mai activi investitori în spații industriale și logistice din România, au obținut o finanțare de 96 milioane de euro de la Banca Europeană pentru Reconstrucție și Dezvoltare (BERD) și ING Bank N.V. Amsterdam – Sucursala București (ING Bank România).

Cele două bănci au primit consultanță din partea RTPR Allen & Overy, echipa fiind formată din Alexandru Retevoescu (Partner), Cosmin Tilea (Counsel), Alexandru Coraș (Associate) și Andrei Lupu (Associate). Alături de echipa din București, care a coordonat acest proiect, o echipă multijurisdicțională formată din avocați din birourile Allen & Overy din Varșovia, Praga, Amsterdam și Luxemburg au acordat asistență cu privire la acest proiect.

Cosmin Tilea (Counsel la RTPR Allen & Overy) a declarat: „Mulțumesc clienților noștri pentru încrederea pe care ne-au acordat-o prin alegerea echipei noastre pentru această finanțare acordată CTP Group și sperăm să avem ocazia să lucrăm împreună și în alte proiecte. A fost o tranzacție interesantă și complexă, iar încheierea sa cu succes pentru toate părțile implicate ne bucură și ne onorează.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here