RTPR Allen & Overy, alături de WOOD și Raiffeisen în ABB-ul Purcari

RTPR Allen & Overy a asistat WOOD & Company Financial Services, a.s., Raiffeisen Bank S.A. și Raiffeisen Centrobank AG în legătură cu plasamentul privat al unui pachet de circa 22,7% de acțiuni deținute de Lorimer Ventures Limited (subsidiara deținută în totalitate de Emerging Europe Growth Fund II, L.P., gestionată de Horizon Capital) în Purcari Wineries Public Company Limited.

În această tranzacție WOOD & Co. a acționat ca Sole Global Coordinator și Joint Bookrunner, iar cele două entități Raiffeisen ca Joint Bookrunners. Purcari Wineries este listată pe BVB. Plasarea se face prin secțiunea BVB dedicată ofertelor publice (Piața de Oferte și Operațiuni Speciale).

Echipa RTPR Allen & Overy i-a inclus pe Mihai Ristici (Partner) și Marina Giurgică (Associate). Horizon Capital a fost asistată de Schoenherr.

Ne bucurăm să anunțăm încheierea cu succes a unei noi tranzacții pentru echipa de piețe de capital a RTPR Allen & Overy. Mulțumim clienților noștri WOOD & Co. și Raiffeisen pentru o nouă colaborare excelentă, după listările Sphera și MedLife. Sperăm ca odată cu obținerea statutului de piață emergentă pentru România să vedem cât mai multe tranzacții de piețe de capital.”, a declarat Marina Giurgică.

La începutul anului trecut echipa RTPR Allen & Overy a asistat Purcari Wineries în legătură cu Oferta Publică Inițială Secundară (IPO) și admiterea la tranzacționare pe Bursa de Valori București.

Prestigiosul ghid juridic internațional IFLR1000, care a fost publicat săptămâna aceasta, clasează practica de piețe de capital a RTPR Allen & Overy pe prima poziție pentru al șaselea an consecutiv, atât în categoria Equity, cât și Debt.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here