RTPR Allen & Overy alături de Ruukki România la vânzarea fabricii de lângă București

RTPR Allen & Overy a oferit asistență Ruukki România, societate din grupul suedez SSAB, în legătură cu vânzarea fostei sale fabrici din Bolintin-Deal către Peikko Group Corporation, o companie finlandeză furnizor de structuri și tehnologie de conectare pentru aplicații prefabricate.

Ruukki este un producător de acoperișuri din țigle metalice pentru clădiri rezidențiale și soluții metalice destinate clădirilor comerciale și industriale. Fabrica de lângă București are o suprafață de 30.000 mp, la care se adaugă un teren de 60.000 mp și a fost construită în anul 2007.

Echipa de avocați care a asistat clientul în legătură cu acest proiect a fost formată din Alexandru Retevoescu (Partner), Laurențiu Tisescu (Associate) și Andrei Lupu (Associate).

Suntem încântați că am încheiat cu succes această tranzacție și le mulțumim clienților noștri pentru încrederea acordată. A fost un proiect complex, de durată, care a implicat numeroase aspecte juridice, în special de drept imobiliar. Sunt onorat că am avut oportunitatea să îl coordonez.”, a declarat Laurențiu Tisescu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here