RTPR Allen & Overy si Clifford Chance Badea, in tranzactia prin care Regina Maria a inchiriat un spatiu de birouri in cladirea Charles de Gaulle Plaza

Firma de avocatura RTPR Allen & Overy a oferit consultanta juridica Centrului Medical Unirea S.R.L. – operatorul de servicii medicale ce isi desfasoara activitatea sub sigla „Regina Maria” – pentru inchirierea unui spatiu cu o suprafata de aproximativ 1.500 mp, cu destinatia de birouri, in cadrul cladirii Charles de Gaulle Plaza.

In prezent, cladirea Charles de Gaulle Plaza este detinuta de catre societatea HR GLL CDG Plaza S.R.L., care a fost asistata pe parcursul negocierilor de catre Clifford Chance Badea SCA.

Negocierile au inceput la sfarsitul anului 2014, tranzactia fiind finalizata cu succes prin semnarea contractului de inchiriere in luna februarie 2015. Echipa RTPR Allen & Overy care a consiliat Centrul Medical Unirea S.R.L. pe aspecte de drept imobiliar a fost compusa din Adrian Cazan – foto articol (Senior Associate) si Alexandra Ivancia (Associate).

Suntem incantati ca am fost alaturi si de aceasta data de Centrul Medical Unirea in tranzactia pentru inchirierea noului lor spatiu administrativ. Le multumim pentru increderea acordata RTPR Allen & Overy in repetate randuri, Centrul Medical Unirea fiind unul dintre clientii nostri cu care am colaborat excelent de-a lungul timpului cu ocazia altor tranzactii de succes precum achizitia centrelor medicale Euroclinic si a spitalului Euroclinic, primul spital privat general din Romania, de la societatea de asigurari Eureko, precum si in legatura cu alte achizitii in sectorul medical”, a declarat Adrian Cazan.

RTPR a fost infiintata in anul 2004 si activeaza in asociere cu firma londoneza Allen & Overy din 2008. RTPR Allen & Overy are o echipa de 47 de avocati, inclusiv 5 parteneri – Costin Taracila, Victor Padurari, Alexandru Retevoescu, Mihai Ristici, Valentin Berea, precum si profesorul Lucian Mihai, ca Of counsel.

Domeniile principale de activitate ale RTPR Allen & Overy cuprind finantari, fuziuni si achizitii, piete de capital, insolventa si restructurari, concurenta, dreptul muncii, dreptul proprietatii intelectuale, litigii si arbitraj, consultanta pentru sectoarele de afaceri, inclusiv energie, telecomunicatii, finantare, real estate si industria farmaceutica.