RRC nr. 8, tehnologie Bloomberg pentru elita pietei juridice din Romania

Revista Romana de Consultanta (RRC) inoveaza din nou si o face la un nivel unic in mass-media din Europa, nu doar din Romania, printr-un dispozitiv care reinventeaza standardele de excelenta in presa europeana.

Editia cu numarul 8 a singurului anuar consacrat pietei juridice din Romania va fi…un ecran dotat cu touch-screen si conectivitate wireless! Firmele de avocatura si liderii care conduc profesia se pot adresa pietei si mediului de afaceri printr-un dispozitiv revolutionar, in format video HD PLUS, cel mai modern disponibil in acest moment pe plan mondial.

Ecranul, senzitiv, cu diagonala de 7,3 inch, va reda continut video, multimedia si interactiv intre partenerii Revistei Romane de Consultanta, prezenti cu interviuri video, advertoriale, materiale de prezentare, si mediul de afaceri din Romania. Tehnologia, dezvoltata de Bloomberg la nivel mondial, vine pentru prima oara in Europa Continentala, dupa o licenta patentata in Anglia. Lion House, compania care publica Revista Romana de Consultanta, are mandria sa aduca viitorul mass-mediei in Romania: imbinarea dintre valentele conservatoare ale printului si tehnologia digitala a viitorului, in cea mai spectaculoasa editie a unei publicatii romanesti.

Nu ne ferim de superlative, cum nu am facut-o nici de provocari: viitorul comunicarii este aici, prin Revista Romana de Consultanta numarul 8.

Revista Romana de Consultanta numarul 6 a beneficiat in premiera pe piata media din Romania de prima coperta 3D (The One, editata de Media Pro, a aparut trei saptamani mai tarziu cu aceeasi tehnologie).

Revista Romana de Consultanta numarul 7 a beneficiat in premiera pe piata media din Romania de prima coperta lenticulara. Unica pana in prezent.

Ultimul numar al anuarului caselor de avocatura editat de Ziarul Financiar nu a mai aparut din 2013. O situatie care ne lasa fara concurenta, care ne obliga sa ridicam standardele, pentru ca piata romaneasca de legal merita o publicatie de avangarda.

Revista Romana de Consultanta numarul 8 nu va surprinde…va fascina!

In curand, incep inscrierile pentru prezenta in catalog. O echipa romano-britanica de profesionsti de avangarda in transmisiuni video de inalta rezolutie va sta la dispozitie pentru a va face cunoscuta compania, in elita mass-mediei europene.

Detalii despre inscrieri, specificatii tehnice, making of si Gala de Lansare vor fi oferite in exclusivitate partenerilor Lion House, care ne sunt alaturi de 12 ani de reinventare a standardelor de excelenta in mass-media. Romania este acum in elita pietei juridice si a tehnologiei informatiei, prin Revista Romana de Consultanta.