RRC nr. 8, ecran cu tehnologie Bloomberg, GRATUIT pentru parteneri. Sistem interactiv si integrat de comunicare, la standarde demne de elita mass-media mondiale

Comunicatul nostru de saptamana trecuta, in care anuntam faptul ca Revista Romana de Consultanta numarul 8 va fi un ecran cu touchscreen si wireless dotat cu tehnologie Bloomberg, a fost deschis de 73,3% dintre Dumneavoastra, partenerii nostri, cea mai mare rata de deschidere a unui newsletter de cand Lion House comunica astfel.

Va multumim pentru interesul acordat acestui produs inovator!

Iata detaliile si specificatiile tehnice, precum si modul de operare pe care foarte multi ni le-ati cerut.

Incepem prin a va spune ca pentru partenerii Revistei Romane de Consultanta, device-ul pe care vi-l oferim este GRATUIT. Revista Romana de Consultanta in format interactiv va reseta toate standardele in comunicare si le va reaseza la un nivel cu multi ani inaintea vremurilor actuale.

Ecranul este o tableta multi-functionala, dotata cu un soft personalizat pentru Lion House, compania-publisher a Revistei Romane de Consultanta. Tenologia care sta la baza acestui sistem de aplicatii este patentata de Bloomberg la nivel mondial si adusa pentru prima oara pe continent, din Anglia, de catre Lion House.

Device-ul, cu diagonala de 7,3 inch, reda continut video in format Full HD, se conecteaza wireless print-un modem de mare viteza integrat si dispune de port mini-USB. Dispozitivul va rula un procesor din cea mai noua generatie disponibila pe piata, cu viteza excelenta de reactie la atingere si un ecran cu grad de luminozitate, perceptie reala a culorilor si vizibilitate din orice unghi egalate doar de Retina al celor de la Apple.

Tehnologia, dezvoltata de Bloomberg la nivel mondial, vine pentru prima oara in Europa Continentala, dupa o licenta dezvoltata in Anglia. Lion House, compania care publica Revista Romana de Consultanta, are mandria sa aduca viitorul mass-media in Romania. Imbinarea dintre valentele conservative ale print-ului si tehnologia digitala a viitorului, in cea mai spectaculoasa editie a unei publicatii romanesti.

Nu ne ferim de superlative, cum nu am facut-o nici de provocari: viitorul comunicarii este aici, in Revista Romana de Consultanta numarul 8.

In curand, incep inscrierile pentru prezenta in catalog. O echipa romano-britanica de profesionisti de avangarda in transmisiuni video de inalta rezolutie va sta la dispozitie pentru a va face cunoscuta compania, in elita mass-media europeana.

Revista Romana de Consultanta numarul 8 nu va surprinde…va fascina!

Detalii despre inscrieri, specificatii tehnice, making of si Gala de Lansare vor fi oferite in exclusivitate partenerilor Lion House, care ne sunt alaturi de 12 ani de restartare a standardelor de excelenta in mass-media. Romania este acum in elita pietei juridice si a tehnologiei informatiei, prin Revista Romana de Consultanta.

Un DEMO al acestui sistem de aplicatii va fi disponibil curand pe site-ul nostru, www.legalmarketing.ro, si va fi anuntat prin newsletter-ul pe care cu mandrie va spunem ca il cititi in numar atat de mare incat speram sa ne ridicam din nou la inaltimea asteptarilor Dumneavoastra, legitime de la liderul unei piete de elita.

__001_C1_Gheorghe-page-001 2

A aparut Intelligent Life numarul 8!

Publicatia, unica licenta The Economist acordata Romaniei, prin Revista Romana de Consultanta, propune o coperta dedicata celei mai cunoscute femei din business-ul romanesc, Mariana Gheorghe, CEO Petrom. Interviu exclusiv cu cea mai puternica femeie din afacerile romanesti.

Transhumanta dintre SUV si smartphone, secretul rusinos al Elenei Ceausescu si accesoriile -vedeta ale divelor de la Hollywood sunt doar trei dintre subiectele Intelligent Life numarul 8. Firma de avocatura din Romania ce face parte dintr-una din cele mai exclusiviste retele de profil din lume si cum se vede concurenta din birourile de conducere de la…Consiliul Concurentei completeaza un numar de colectie Intelligent Life.

Incepand cu aceasta editie, datorita succesului de vanzari, Intelligent Life a fost listata si in librariile Carturesti si in 6 noi puncte de distributie in aeroportul „Henri Coanda” – Otopeni.

In curand, Lion House va pune la dispozitia partenerilor sai o oferta personalizata de abonament pentru un an de Intelligent Life. Licenta pe print se adauga evenimentelor The Economist (Intelligent Life) pe care le vom organiza in Romania in anul 2015.

Newsletter

Legal Marketing, partener media la evenimentul primaverii in avocatura romaneasca

Inceputul de primavara aduce la Bucuresti unul dintre cele mai importante evenimente ale anului pe piata juridica din Romania, atat prin prisma speakerilor invitati si a temelor dezbatute, cat si prin anvergura firmelor de avocatura implicate in desfasurarea sa. Seminarul, intitulat “Managementul firmei de avocatura” (“Law Firm Management Roadshow/Roundtable”), este organizat de catre Asociatia Internationala a Barourilor (IBA), prin Forumul European Regional, si va avea loc in data de 19 martie 2015, la Athenee Palace Hilton, fiind sustinut, in calitate de partener media, de portalul juridic Legal Marketing.

La eveniment si-au anuntat deja participarea, in calitate de speakeri, reprezentanti ai unor renumite firme locale si internationale de avocatura, printre care ii mentionam pe prof. dr. Jorg K. Menzer, partener al Noerr si Co-Chair al IBA European Regional Forum, Claudio Doria Tolle, partener al Garrigues (cea mai mare firma de avocatura din Spania) si Vice-Chair al IBA European Regional Forum, Patricia Gannon, partener al Karanovic & Nikolic (una dintre cele mai mari firme de avocatura din Europa de Sud-Est, cu birouri in Serbia, Bosnia si Hertegovina, Croatia, Macedonia, Muntenegru si Slovenia) si Senior Vice-Chair al IBA European Regional Forum, David O’Donnell, partener al Mason Hayes & Curran (firma de avocatura renumita la nivel international, cu birouri in Dublin, Londra si New York) si Programme Officer al IBA European Regional Forum, Katia Gauzes, partener al Arendt & Medernach (cea mai mare firma de avocatura din Luxemburg) si Website & Newsletter Officer al IBA European Regional Forum, Catalin Baiculescu, partener al Tuca Zbarcea & Asociatii, Bryan Jardine, partener al Wolf Theiss, Claudiu Munteanu-Jipescu, partener al Dentons, Cosmin Vasile, partener al Zamfirescu Racoti & Partners (ZRP). De asemenea, la eveniment va participa, in calitate de invitat special, Calin-Andrei Zamfirescu, partener fondator al ZRP si presedinte onorific al Uniunii Nationale a Barourilor din Romania (UNBR).

Inscrierile la seminar se fac pana in data de 11 martie 2015, la adresa de e-mail alexandra.nicolae@noerr.com.