RRC aduce primul titlu The Economist in Romania

Primul titlu The Economist in Romania va fi lansat joi, 19 septembrie 2013, sub licenta Revista Romana de Consultanta. Evenimentul, ce va fi transmis live pe postul Romania TV, ii va avea ca speakeri pe deputatul PDL, Elena Udrea, si pe Sarah van Kirk, Director Licente Externe in cadrul The Economist Group. – See more at: https://www.legalmarketing.ro/articol.php?q=2225#sthash.5qUkuaOz.dpuf

Gala din 19 septembrie de la Hilton, care va tine capul de afis al evenimentelor de business ale anului, prin invitati, speakeri si mai cu seama prin Intelligent Life numarul 1, beneficiaza de sustinerea Ambasadei Marii Britanii la Bucuresti. Corpul diplomatic englez onoreaza astfel primul titlu The Economist in Romania, cel mai important grup media de business din lume care vine oficial la Bucuresti printr-o licenta exclusiva pe 2 ani acordata Revistei Romane de Consultanta.

Intelligent Life este prima revista de life-style business din tara care are o emisiune dedicata, un program premium, in direct in fiecare duminica de la ora 23.00 pe Romania TV, prezentat din locatii exclusiviste de Cristina Herea. Cea mai premiata publicatie de life-style business din lume isi onoreaza aparitia in Romania printr-un cover dedicat unuia dintre cei mai carismatici lideri ai business-ului romanesc: Gabriel Zbarcea, managing partner Tuca Zbarcea si Asociatii. Intelligent Life este o publicatie premium, tiparita in conditii grafice de exceptie, beneficiind de parteneriate cu liderii business-ului romanesc din piata de luxury, auto, bancar si consultanta.

Speakerii evenimentului vor fi Sarah van Kirk – Director Licente Externe in cadrul The Economist Group si deputatul PDL, Elena Udrea, iar gazda Galei este Cristina Herea, moderatoarea emisiunii de la Romania TV care debuteaza duminica, 22 septembrie, de la ora 23.00.

Printre invitatii care au confirmat prezenta se numara membri ai Casei Regale a Romaniei, reprezentanti ai corpului diplomatic, oameni de afaceri, personalitati publice, secretari de stat, ministri.

Accesul se face pe baza de invitatie si este permis doar partenerilor organizatorilor.