Românii apreciează restaurantele tradiționale

In ultima perioada pe lista de restaurante preferate ale romanilor se numara si cele cu specific traditional, indragite pentru bucatele traditionale sau reinterpretate, dar si pentru designul interior primitor si autentic.

Daca esti o persoana care tine la traditii si la cultura romaneasca ai ajuns in locul potrivit pentru ca urmeza sa iti prezentam cateva idei esentiale pentru amenajarea unui spatiu in stil traditional care iti va garanta un restaurant de succes.

Chiar daca designul interior a evoluat si acum din ce in ce mai multa lume abordeaza un stil modern pentru locuinta sau business-ul lor, stilul traditional poate fi foarte usor de reinterpretat daca iti lasi creativitatea sa preia controlul, ca in acest proiect minunat de crama, realizat de designerii si arhitectii Noblesse Group.

Sfaturi de amenajare interioara – Crama

Stilul traditional se caracterizeaza print-un ambient confortabil si primitor. Se poate spune cu usurinta ca acest stil nu se va demoda niciodata si mereu te vei putea juca cu el, adaugand elemente cat mai inedite.

Designerii si arhitectii Noblesse iti sugereaza sa urmaresti niste pasi esentiali pentru a reda cat mai corect frumusetea si autenticitatea unui Stil  traditional.

Primul pas il reprezinta stabilirea planului de mobilare in care trebuie tinut seama de de fluxuri si de normativele  specifice unui restaurant.

Al doilea pas este alegerea mobilierului, care trebuie sa fie din lemn, de preferat mai inchis la culoare , din diferite esente, dar care se poate combina si cu mobilier din metal, rachita, textil, piele de preferinta vintage.

Al treilea pas: alegerea finisajelor. Pentru pardoseala, se poate opta pentru parchet din lemn masiv rustic,  placi ceramice care imita lemnul. Se pot integra de asemenea  placari din ceramica pictata in care se gasesc elemente traditionale romanesti reinterpretate, in culori care tin de anumite zone ale tarii.

Caramida si piatra sunt finisaje care sunt nelipsite din amenajarea cramelor, de acceea fie ca optezi pentru toti peretii sau doar anumiti pereti, aceste materiale sunt nelipsite.

Proiect amenajare interioara crama in stil traditional – decoratiuni  specifice

In stilul taditional nimic nu trebuie sa sara in ochi, pentru a pastra un echilibru intre obiecte si culori.

In orice proiect de amenajare interioara restaurant  traditional tip crama sau nu, se pot realiza  in mod artizanal diferite piese de mobilier sau decoratiuni cu specific traditional.

Arhitectii de interior de la Noblesse Group au folosit astfel cutii de ladite de vin reciclate cu care au imbracat fata barului in cazul proiectului Traditii.

Daca ai putina imaginatie poti crea foarte multe obiecte de mobilier sau de depozitare din laditele sticlelor de vin, care garantat vor arata foarte bine pozitionate corect.

Bineinteles ca intr-o crama nu pot lipsi butoaiele! Designerii Noblesse au reusit sa le duca la un alt nivel transformandu-le in stalpi, pe care i-au decorat cu diverse obiecte traditionale precum un ulcior pictat manual, oale cu diverse modele sau cateva suveniruri sculptate din lemn, in care s-au pus flori. Se pot adauga spre expunere borcane de dulceturi si muraturi facute in casa!

Stilul traditional poate fi reinterpretat cu usurinta, cum a fost si in acest proiect realizat de echipa Noblesse, iar reinterpretarea acestuia devine o cale importanta pentru a transmite frumusetea stilului urmatoarelor generatii.

Daca vrei sa te lasi inspirat si de alte proiecte de design interior restaurante, atunci te asteptam cu drag aici.

Noblesse Adds Value For The Good Life

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here