Romanian Legal Awards aduce schimbarea de paradigmă în selecția, jurizarea și decernarea celor mai importante Trofee din Avocatura românească

Începând cu 15 Septembrie 2023, platforma LegalAwards va afișa secțiunile unde, fiecare companie de avocatură se înregistrează, urmând să descarce gratuit formularul de înscriere, completeze și încarce pe site. Toate înscrierile vor fi jurizate de 3 specialiști al căror nume și nivel de expertiză sunt inegalabile și relevante în reușita procesului de notare.

Companiile vor cunoaște membrii juriului într-un eveniment Romanian Legal Awards, le vor pune întrebări, iar aceștia vor oferi ajutorul și informațiile necesare completării cât mai adecvate a formularelor.

Câștigătorii vor fi anunțați la Romanian Legal Awards anul viitor, dintre ei se vor evidenția 5 Stars Winners, companiile care depășesc punctajul de 80% pe aria / ariile de practică unde se înscriu.

Începând din acest an, Expertiza, Inovația și Excelența în Avocatura românească vor fi răsplătite cu cele mai notorii, importante și mediatizate Trofee din piața de Legal.