Romanian Ethics & Compliance Forum, 11.02.2016

Romanian Ethics & Compliance Forum este primul eveniment pe aceasta nisa, cu traditie, dedicat acestor doua puncte importante in business: Ethics & Compliance. Romania a gazduit si anul acesta evenimentul international ce reuneste companii renumite si profesonisti dedicati si daruiti in a identifica cele mai bune practici in ceea ce numim astazi “integrity management”.  Forumul a fost organizat de catre Centre for Advanced Research in Management and Applied Ethics 

Intregul eveniment ce a avut loc in cladirea Unicredit Tiriac Bank  a adus noi idei si informatii pe care poate nu le stiam sau le detineam insa nu erau clare. Reprezentantii campaniilor, institutii internationale si experti din diverse organizatii si-au expus concluziile, experientele si lectiile.

Unul  dintre cei mai aplaudati speakeri a fost Neil McGregor ( McGregor and Partners), care discutat despre ce presupune o eroare, ce inseamna a nu gasi varianta cea mai buna in momentul oportun, cum putem salva o situatie si ce norme etice sunt salvate luand decizia potrivita pentru a descoperi cel mai bun raspuns.

Evenimentul  a gazduit  17 experti in Ethics & Compliance care au atins 4  puncte omniprezente in discutiile de afaceri, in tot ceea ce astazi numim Business Organization, si anume  Managing Ethics & Compliance Risks Effectively;  Corruption and Fraud Prevention in Business; Challenging the Organizational Culture si Ethics & Compliance Metrics & Reporting.
ecaterina.virgolici@lhm.ro