Romanian Diversity Chamber of Commerce și Banca Europeană pentru Reconstrucție și Dezvoltare vor găzdui cea de-a doua Conferință privind Egalitatea, Diversitatea și Incluziunea în Europa Centrală și de Est

Romanian Diversity Chamber of Commerce (RDCC) și Banca Europeană pentru Reconstrucție și Dezvoltare (BERD) organizează a doua conferință regională Equality, Diversity and Inclusion in Central and Eastern Europe Conference: Today and Tomorrow miercuri, 29 iunie 2022, de la 09:00 la 16:30, la Hotel Radisson Blu din București.

Evenimentul se va concentra pe conflictul militar din Ucraina și digitalizarea ca factori perturbatori care influențează inițiativele de Egalitate, Diversitate și Incluziune (ED&I) în Europa Centrală și de Est și nu numai.

În ultimele decenii, am făcut progrese imense în domeniul Egalității, Diversității și Incluziunii. Prin urmare, este crucial să nu pierdem aceste câștiguri din cauza unor conflicte militare, ori să ne asigurăm că ele sunt maximizate cu ajutorul digitalizării”, a precizat Perry V. Zizzi, Președintele Romanian Diversity Chamber of Commerce și Managing Partner Dentons România.

Războiul, fragilitatea, precum și schimbările climatice și digitalizarea creează provocări enorme pentru oamenii și comunitățile din regiune. Abordarea acestora necesită talent, ingeniozitate și angajament din partea tuturor celor din societate, indiferent de sex, vârstă sau alte medii. Prin promovarea egalității de șanse pentru toți, BERD încearcă să deblocheze capitalul uman în toată diversitatea sa, pentru un viitor mai incluziv și mai durabil”, a declarant Barbara Rambousek, Director Gender and Economic Inclusion, BERD.

Printre vorbitori vor fi Beata Javorcik, Chief Economist BERD, Charlotte Ruhe, Managing Director Europa Centrală și de Est BERD, Barbara Rambousek, Director Gender and Economic Inclusion BERD, Helena Dalli, Comisarul European pentru Egalitate, Inez Murray, CEO Financial Alliance for Women, Megan Bishop, Ofițerul Economic al Ambasadei Statelor Unite la București și Igor Ostrowski, Global Co-Chair pentru Tehnologie, Media și Telecomunicații la Dentons.  

Conferința este sponsorizată de CTP, Dentons, Google, Japonia, Kaufland România & Moldova, Raiffeisen Bank și VISA, cu sprijinul Ambasadei Finlandei la București, Ambasadei Italiei la București, Ambasadei Norvegiei la Bucuresti, Ambasadei Spaniei la București, Ambasadei Suediei la București, Ambasada Statelor Unite la București, Institutul Francez, Camera de Comerț Belgiano-Română, Camera de Comerț Olandeză-Română, Camera de Comerț România-Portugalia, Professional Women Network și Social Innovation Solutions.

Înregistrarea înainte de eveniment este necesară, doar participanților înregistrați li se va garanta accesul. Mai multe detalii despre agenda conferinței sunt disponibile aici, iar linkul de înregistrare este accesibil aici.

Despre Romanian Diversity Chamber of Commerce

Romanian Diversity Chamber of Commerce (RDCC) este o organizație non-profit care promovează principiile diversității și incluziunii în comunitatea de business din România și sprijină dezvoltarea economiei românești prin implementarea de inițiative și programe de diversitate și incluziune. Ca atare, RDCC este un forum de activități care reunește grupuri de stakeholderi, inclusiv femei, LGBTQ+, persoane de diferite etnii, persoane cu dizabilități și alte grupuri dezavantajate și lideri din comunitățile de afaceri. Viziunea RDCC este de a crea o organizație de afaceri care promovează oportunități de dezvoltare profesională, resurse comunitare și evenimente de networking. De asemenea, RDCC oferă un program de certificare în Diversitate și Incluziune util întreprinderilor multinaționale care doresc să asigure diversitatea partenerilor lor de afaceri. Află mai multe aici: www.rdcc.ro.  

Despre Banca Europeană pentru Reconstrucție și Dezvoltare

BERD este o bancă multilaterală care promovează dezvoltarea sectorului privat și inițiative antreprenoriale în 38 de economii de pe trei continente. Banca este deținută de 71 de țări, precum și de UE și BEI. Investițiile BERD urmăresc să facă economiile din regiunile sale competitive, incluzive, bine guvernate, ecologice, rezistente și integrate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here