România reprezentată de Mușat și Asociații la Congresul AEA de la Viena

Societatea de avocați Mușat & Asociații a reprezentat România la cel de-al 17-lea Congres

Internațional al Avocaților, organizat de Asociația Europeană de Avocați (AEA) – entitate cu cea mai mare rețea de avocați din lume în ceea ce privește numărul de birouri și numărul de țări acoperite. Evenimentul s-a desfășurat în perioada 25-26 mai, în Viena – Austria, având ca temă principală “Marketing for law firms”și a atras participarea unui număr de 316 avocați din 88 de țări, veniți din întreaga lume.

“Am fost încântați să participăm și onorați să reprezentăm România la acest eveniment. A fost o oportunitate extraordinară de networking cu colegi de pe toate continentele, un bun prilej de a schimba referințe, de a discuta despre mediul de afaceri din fiecare țară și de a identifica modalități de colaborare. Am promovat Timișoara și București, cele două orașe în care avem birouri, am avut ocazia să ne prezentăm societatea/echipa, cu focus pe serviciile oferite și pe zona din care provenim”, ne-a transmis Alina MUȘAT, Avocat Coordonator.

În prezent, echipa Mușat & Asociații este formată din 20 de profesioniști și gestionează proiecte în următoarele arii principale de practică: drept comercial și societar, drept administrativ și Health&Care. Alte domenii de expertiză vizează dreptul muncii, imigrări și insolvență. În principal, echipa este împărțită în două departamente: departamentul de litigii și departamentul de consultanță. La baza reputației echipei Mușat & Asociații stau valorile societății: profesionalismul, transparența, încrederea și seriozitatea. În cadrul casei de avocatură se vorbește fluent engleză, italiană, franceză și germană, o cerință esențială pentru colaborarea cu investitorii străini.