Rodl & Partner, alaturi de Fuchs in achizitia diviziei de condimente a firmei Alex & Comp

Grupul nemtesc de firme Fuchs a achizitionat divizia de condimente a societatii Alex & Comp SRL din Galati. Odata cu aceasta preluare, grupul isi continua cursul expansiunii la nivel global si isi consolideaza prezenta pe piata locala.

Nemtii au fost consiliati in aceasta tranzactie de o echipa de experti in M&A a biroului „Rödl & Partner” din Bucuresti, sub coordonarea avocatului partener Bogdan Fratila. Tranzactia a vizat aspecte ce tin de domeniile Drept fiscal, Drept societar, fuziuni si achizitii, Dreptul muncii si proprietate intelectuala.

„Rödl & Partner” a efectuat o analiza de tip legal & tax due diligence, a asigurat consultanta in structurarea tranzactiei, a condus negocierile contractuale si a oferit asistenta la intocmirea contractului de vanzare de active (asset deal).

Grupul Fuchs, cu sediul in Dissen am Teutoburger Wald, Germania, face parte din companiile internationale de top din domeniul condimentelor. Fuchs este cea mai importanta companie de condimente din Europa si cea mai mare societate din acest domeniu aflata in proprietate privata la nivel mondial. Pe langa sediul central din Dissen a.T.W., Germania, grupul Fuchs detine facilitati de productie in SUA (foto articol), Brazilia, Franta si Romania (Curtea de Arges) si este prezenta la nivel mondial cu reprezentante si sucursale de distributie.

Alex & Comp SRL Galati activeaza in domeniul productiei si comercializarii de condimente de calitate in Romania.

„Rödl & Partner” este un grup de firme integrat ce ofera consultanta legala, fiscala, de outsourcing si audit intr-un numar de 102 de locatii proprii din 46 de tari la nivel mondial.