Revista Lawyr.it a lansat cel de-al optulea numar

Lawyr.it, o revista juridica realizata exclusiv de studenti, axata pe Centrul si Estul Europei, incepe vara cu lansarea celui de-al optulea numar.

Acesta contine o serie de articole pe diferite subiecte juridice, atat de drept intern, cat si de drept international, dar si un reportaj despre oportunitatile verii adresate tinerilor din domeniul judiric. Tot lor le este dedicata si rubrica privind intrebarea acestui numar Lawyr.it, in legatura cu modul in care studenti si profesionisti din domeniul dreptului reusesc sa depaseasca obstacolele ce apar in viata lor profesionala si pe parcursul studiilor universitare.

De asemenea, Lawyr.it a publicat, in acest numar, si un interviu cu Elena Virginia Botezan, judecator la Curtea de Apel Cluj, fost procuror in cadrul Directiei Nationale Anticoruptie Cluj.

Mai multe despre numarul 8 al Lawyr.it puteti afla AICI.

Lawyr.it a fost fondata de o echipa de studenti romani in urma cu aproape trei ani, extinzandu-se mai apoi si in alte tari din Europa Centrala si de Est, devenind astfel prima publicatie in domeniul juridic din aceasta parte a Europei realizata exclusiv de studenti. In afara de revista, site-ul Lawyr.it mai contine si un blog, o rubrica de prezentare a celor mai noi oportunitati pentru studenti, precum si un dictionar de termeni juridici. Mai multe detalii despre proiectul Lawyr.it pot fi gasite pe www.lawyr.it.