Rectorul Univ. Dimitrie Cantemir, invitat special la LEGILE AFACERILOR

Rectorul Universitatii Crestine „Dimitrie Cantemir” din Bucuresti, doamna Corina Dumitrescu, este invitat special al editiei din 25 mai a emisiunii Legile Afacerilor. Impreuna cu patru importanti reprezentanti ai mediului universitar din China, Corina Dumitrescu (foto) va vorbi despre Conferinta internationala „Interculturalitate si strategii competitionale”, organizata de Universitatea Crestina „Dimitrie Cantemir”.

Cresterea vizibilitatii cercetarii stiintifice romanesti si a Universitatii Crestine „Dimitrie Cantemir”, integrarea comunitatii stiintifice romanesti in activitatile comunitatii stiintifice internationale, interactiunea cu modelul juridic, economic, social, cultural si academic, atat la nivel national cat si international sau reprezentarea, desemnarea si promovarea rezultatelor cercetarii stiintifice si ale dezvoltarii tehnologice sunt teme importante ce vor fi discutate la evenimentul organizat de Universitatea Crestina „Dimitrie Cantemir”.

Universitatea de Comunicatii din China este unul dintre organizatorii evenimentului, fiind reprezenta la Bucuresti de o importanta delegatie de specialisti. La emisiunea Legile Afacerilor, difuzata pe The Money Channel de la ora 18, vor fi prezenti Liu Jinan, Presedinte Onorific al „Universitatii de Comunicatii din China” si specialist in comunicare, Liu Liqun, Vice-Presedinte al aceleiasi institutii si specialist in Drept, Chen Xu, Vice-Presedinte al Universitatii Tsinghua, precum si Chen Naifang, Doctor in Drept si fost Presedinte al Universitatii de Studii in Limbi Straine.