Recrutări la Stratulat Albulescu Attorneys at Law: Ștefania Măciuceanu se alătură în calitate de Dispute Resolution Managing Associate și Tudor Ciambur în calitate de Senior Associate, Real Estate Department

Stratulat Albulescu Attorneys at Law a anunțat recrutarea Ștefaniei Măciuceanu în poziția de Dispute Resolution Managing Associate și a lui Tudor Ciambur în calitate de Senior Associate, Real Estate Department.

Ștefania Măciuceanu se alătură SAA având peste 12 ani de experiență în domeniul litigiilor. Înainte de a se alătura echipei SAA, Ștefania Măciuceanu a făcut parte din echipa de dispute resolution a uneia dintre cele mai mari firme de avocatură din România.

Ștefania a fost implicată în majoritatea litigiilor imobiliare, inclusiv cererile de revendicare a proprietăților naționalizate și expropriate, restabilirea dreptului de proprietate, acțiunile de recuperare a posesiei, inclusiv redactarea plângerilor în fața Curții Europene a Drepturilor Omului. Ștefania a coordonat, de asemenea, proiecte complexe de insolvență, recuperare a creanțelor și proiecte bancare și financiare.

Este licențiată a Facultății de Drept in cadrul Universității din București și Licențiată a Universității Paris I Panteon Sorbonne – Drept comunitar și Drept francez. Ștefania deține, de asemenea, o diplomă de master în drept internațional al afacerilor emisă de Colegiul Juridic Franco-Român.

Cu o experiență profesională de 7 ani la una dintre cele mai mari firme de avocatură din România, Tudor Ciambur s-a alăturat avocatului Stratulat Albulescu în calitate de Senior Associate, Real Estate Department. Asistă clienții în legătură cu o gamă largă de aspecte ce tin de drept imobiliar, cum ar fi achiziția și dezvoltarea imobiliară, structurarea tranzacțiilor, contracte de închiriere, due diligence, transfer de afaceri, asocieri în participație și strategii de vânzare (exit strategies).

Are o experiență considerabilă în elaborarea, structurarea și negocierea documentelor juridice, precum și în furnizarea de consultanță juridică. Expertiza sa include, de asemenea, aspecte de urbanism si de autorizare a proiectelor complexe cu destinație mixtă, precum și cunoașterea aprofundată a proiectelor de birouri, rezidențiale, de retail și logistice. De asemenea, Tudor a asistat clienții în legătură cu dezvoltarea unor parcuri fotovoltaice și eoliene de dimensiuni mari.

Este membru al Baroului București și al UNBR din anul 2013.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here