Rebranding. Eversheds Lina & Guia devine Eversheds

Firma de avocatura Eversheds Lina & Guia isi schimba, incepand de astazi, denumirea in „Eversheds”, marcand astfel finalul unui proces de rebranding care atesta contributia si dedicarea fata de brandul Eversheds.

Schimbarea reflecta evolutia firmei din Romania in ultimul deceniu, de la o societate de avocatura locala la una dintre cele mai dinamice societati internationale de avocatura prezente in tara noastra.

Cu privire la aceasta schimbare, Mihai Guia, Managing Partner, a declarat: “Unul dintre obiectivele noastre cheie este cel de a ne adapta la nevoile clientilor nostri in timp ce continuam sa dezvoltam prezenta Eversheds in Romania. Aceasta schimbare a numelui a venit ca un pas natural in asocierea noastra cu abordarea inovativa si orientata spre client a serviciilor oferite, elemente care reprezinta valorile centrale ale Eversheds. Avocatii si clientii nostri vor continua sa beneficieze de serviciile impecabile pe care Eversheds le ofera in Europa, Orientul Mijlociu, Asia si Africa.

Eversheds LLP si birourile sale din intreaga lume au peste 4.000 de avocati care ofera servicii juridice sectorului de business si financiar, public si privat. Accesul la toate aceste servicii este oferit prin cele 55 de birouri internationale din cele 28 de jurisdictii. Eversheds combina cunoasterea pietei locale cu accesul la specializarea, resursele si competentele uneia dintre cele mai mari firme de avocatura din lume.

marian.floranescu@lhm.ro