RE/MAX România se extinde cu 7 birouri prin intermediul unui antreprenor român rezident în Portugalia

Rețeaua de francize imobiliare RE/MAX România se extinde cu încă șapte birouri pe plan local. Cele șapte francize sunt achiziționate integral de un antreprenor român, rezident în Portugalia, care s-a hotărât să pună bazele unui business în țara natală, alegând sistemul RE/MAX fără a avea experiență anterioară în imobiliare. Potrivit datelor RE/MAX România, doar 20% dintre francizații brandului pe plan local au activat anterior în acest domeniu.

„Fiind rezident în Portugalia, unde RE/MAX este un brand foarte cunoscut, și având colaborări cu agențiile încă din anul 2014, m-a atras modelul de lucru, avantajele rețelei și regulile după care funcționează. Între timp, eu și soția mea ne-am hotărât să începem un business și în țara natală, iar căutând informații online despre prezența acestui brand în țară, am observat că nu există birouri în toate orașele. Așadar, ne-am propus să creăm o rețea de mai multe agenții, pe modelul celor întâlnite în Portugalia, am luat legătura cu reprezentanții RE/MAX România și am achiziționat, până în prezent, șapte francize”, a declarat Ștefan Csordaș, Broker/ Owner a rețelei de birouri RE/MAX Gold.

În prezent, RE/MAX Gold are cinci birouri deja funcționale în Baia Mare, Satu Mare, Oradea, Arad și Timișoara, în care activează peste 20 de membri.

Conform datelor Re/Max România, în topul orașelor cu cei mai mulți francizați se numără București, Cluj-Napoca, Timișoara și Sibiu, unde au fost înregistrate, de asemenea, cele mai rapide creșteri raportat la numărul de agenți și tranzacții. 42% dintre francizații companiei au vârste cuprinse între 20 și 30 de ani, 33% fac parte din categoria de vârstă 30 – 40 de ani, iar în segmentul 45-55 de ani se regăsesc 25% dintre antreprenorii care au deschis un birou Re/Max.  Circa 80% dintre cei care și-au deschis un birou RE/MAX nu au experiență anterioară în domeniul imobiliarelor. În România, Re/Max are în prezent peste 50 de francize și peste 400 de membri. Compania, înființată în 1973 în Denver, are astăzi peste 120.000 de agenți afiliați în 7.000 de birouri aflate în circa 100 de țări. În Europa, Re/Max este prezent în 38 de țări, cu peste 1.900 birouri și 23.000 de agenți.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here