RCS&RDS a vandut Digi TV Croatia

Furnizorul roman servicii de cablu si internet RCS&RDS a semnat un acord pentru vanzarea DIGI TV Croatia, companie care furnizeaza exclusiv servicii TV prin satelit, catre operatorul local Vipnet.

Valoarea tranzactiei a fost declarata confidentiala, la solicitarea RCS&RDS, se arata in comunicatul oficial al Vipnet,citat de HotNews.ro.

DIGI TV Croatia este unul dintre cei mai mari furnizori de servicii TV din aceasta tara, in care si-a inceput operatiunile in anul 2006, are 36 de angajati, iar anul trecut a obtinut venituri in valoare de 14,7 milioane kune. In urma tranzactiei, Digi TV va fi integrata in Vipnet, iar serviciile acestei platforme DTH vor fi vandute sub marca Vip.

RCS & RDS este unul din cei mai importanti operatori din regiune, furnizand servicii de telecomunicatii in Romania, Ungaria, Cehia, Slovacia, Croatia, Serbia, Spania si Italia. Compania si-a dezvoltat propria infrastructura de telecomunicatii pe suport de fibra optica si acopera cu servicii de cablu TV, internet, telefonie fixa si mobila peste 200 orase din tara.