Radulescu & Musoi, recunoscuta in clasamentele Client Choice

Societatea de avocatura Radulescu & Musoi a fost desemnata castigatoare a premiului pentru categoria ”Fuziuni si Achizitii” acordat de International Law Office, conform celor mai recente clasamente realizate de Client Choice.

Distinctia acordata reprezinta, in primul rand, o recunoastere a calitatii serviciilor noastre, ca efort colectiv al intregii echipe de avocati, pe parcursul anului 2014. Suntem onorati de faptul ca am reusit sa ne facem remarcati in domeniul in care activam, dar cel mai important este faptul ca munca noastra este apreciata. Suntem entuziasmati si speram, in egala masura, sa continuam sa evoluam”, a declarat Mihai Radulescu (foto articol).

Premiul acordat reprezinta inca o confirmarea a ascensiunii spectaculoase a societatii Radulescu & Musoi, inca din primul an de debut, societatea de avocatura imbogatindu-si in mod considerabil portofoliul de clienti, cu consecinta directa a extinderii ariei de activitate.

Mihai a coordonat proiecte majore de restructurare, implicand fuziuni, divizari, lichidari, atat de companii private, cat si de companii listate. Mihai poseda o experienta vasta in domenii precum petrol si gaze, energie, impozite si fiscalitate, precum si in industria electronicelor, industria farmaceutica si cea alimentara.

Potrivit surselor citate de „Client Choice”, Mihai Radulescu are ”o intelegere foarte clara a nevoilor companiilor si este capabil de a gasi solutii potrivite, acomodandu-se intotdeauna cu cerintele noastre, in calitate de clienti, chiar si atunci cand este pus in fata unor sarcini dificile”.