Promovări și extinderea echipei Ijdelea Mihăilescu

Ijdelea Mihăilescu începe anul 2021 în forță, consolidându-și echipa prin promovări și extinderea acesteia prin cooptarea de noi avocați.

Ioana Criste face un pas în față, fiind promovată în poziția de Senior Associate. Promovarea Ioanei vine ca o recunoaștere a evoluției sale profesionale, a dedicației și a contribuției valoroase aduse la dezvoltarea departamentelor de Real Estate, Construction, Corporate și Data Protection din cadrul societății.

Sunt încântată și recunoscătoare pentru numirea în poziția de senior associate și sunt nerăbdătoare pentru un alt an alături de clienții și echipa Ijdelea Mihăilescu. Cu siguranță vor exista multe provocări, însă nu îmi pot imagina o echipă mai potrivită pentru a le depăși.”, a declarat Ioana Criste.

Totodată, Ijdelea Mihăilescu își consolidează practicile de M&A, Real Estate, Construction, Project Finance precum și Energie și Resurse Naturale, prin cooptarea a doi avocați seniori, Siranuș Hahamian și Vlad Cordea în poziția de Managing Associate.

Siranuș are o experiență în avocatură de peste 10 ani, activând în cadrul a două societăți de avocatură de top. Expertiza sa acoperă întregul spectru al domeniilor Corporate, Real Estate, Construction și Project Finance, fiind implicată în multiple proiecte complexe de la due-dilligence la structurarea tranzacției și negocierea și încheierea contractelor.

Sunt bucuroasă să mă alătur echipei IM, o echipă tânără și ambițioasă, care s-a dezvoltat și a crescut într-un ritm constant și susținut, prin implicarea în proiecte complexe din domenii variate de activitate. Sunt sigură că vom realiza lucruri importante împreună, la care sper să-mi aduc contribuția.”, a declarat Siranuș Hahamian.

La rândul său, Vlad are o experiență în avocatura de business de peste 14 ani și, asemeni lui Siranuș, și-a construit cariera profesională în cadrul unor firme de avocatură reputate. Vlad este specializat în M&A și Energie și Resurse Naturale, expertiza sa acoperind o gamă largă de operațiuni ce includ aspecte de reglementare și conformare, reorganizări domestice și de tip cross-border, înstrăinări și achiziții de active, fuziuni și divizări, tranzacții de tip share deal sau asset deal, obținerea finanțărilor de proiect sau a finanțărilor de tip equity pentru achiziția și dezvoltarea proiectelor în sectorul energetic, etc.

Sunt încântat să mă alătur echipei Ijdelea Mihăilescu, după ce anterior am colaborat punctual în proiecte din sectorul energetic. Dincolo de perspectiva unor mandate extrem de interesante în care societatea este implicată în ultimii ani, m-a impresionat mai ales atmosfera de lucru relaxată și prietenoasă pe care am descoperit-o aici. Cred că împărtășim aceeași viziune despre modul în care poate să fie făcută avocatura de business și sunt convins că, în anii care vin, voi reuși să îmi aduc aportul la dezvoltarea și consolidarea societății.”, a declarat Vlad Cordea.

Înființată în anul 2017, Ijdelea Mihăilescu este o societate de avocatură de primă linie aflată pe o pantă ascendentă, oferind investitorilor locali și internaționali servicii juridice și soluții integrate care acoperă cu predilecție următoarele domenii: M&A, Energie și Resurse Naturale, Environment, Regulatory & Compliance, Real Estate & Construction. Performanțele echipei IM sunt confirmate de către portofoliul de clienți, recunoașterea locală și internațională și afilierea la TAG Law ca membru exclusiv pentru România.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here