Promovari la Tuca Zbarcea & Asociatii

Cinci avocati au dobandit statut de Avocat Senior si Managing Associate in cadrul firmei de avocatura Tuca Zbarcea & Asociatii, cele mai multe promovari fiind in cadrul departamentului de litigii si arbitraje.

Tuca Zbarcea & Asociatii a continuat promovarile interne si in acest an, consolidandu-si astfel echipa de avocati in domenii cheie, precum litigii si arbitraje, proprietate intelectuala.

Bogdan Halcu, Gabriel Vasii, Diana Agafitei, Dragos Calina si Ancuta Pop sunt numele de pe lista promovarilor din acest an.

Bogdan Halcu, Managing Associate, este specializat in dreptul proprietatii intelectuale. El asigura asistenta in legatura cu inregistrarea si protectia marcilor si brevetelor din diverse industrii, combaterea contrafacerii si contrabandei cu produse de larg consum, precum si protectia datelor cu caracter personal. In plus, Bogdan ofera asistenta in domeniul dreptului mediului dezvoltatorilor unor proiecte industriale de anvergura in industrii precum mineritul, producerea energiei electrice, industria chimica sau industria metalurgica.

Gabriel Vasii, Avocat Senior, asigura servicii de reprezentare in diverse litigii, indeosebi de drept imobiliar, in proceduri de executare silita, inclusiv in cazuri privind recunoasterea si punerea in executare in Romania a sentintelor arbitrale si hotararilor judecatoresti din alte tari. De asemenea, el ofera consultanta privind aspecte de management societar si drept comercial.

Diana Agafitei, Avocat senior, detine o bogata experienta in fata instantelor judecatoresti si arbitrale, in litigii de drept civil, comerciale (cauze derivand din raporturi contractuale si delictuale, cauze in materie de concurenta neloiala, cauze specifice dreptului societar), contencios administrativ si de dreptul muncii. De asemenea, Diana are experienta in calitate de consultant si avocat pledant in cererile avand ca obiect declansarea procedurii de insolventa si de executare silita.

Dragos Calina, Avocat senior, este specializat in procedura insolventei si in litigiile comerciale avand ca obiect recuperarea creantelor. De asemenea, Dragos asista clientii firmei in dosare de dreptul muncii, de revendicari imobiliare sau in litigii de contencios administrativ si fiscal.

Ancuta Pop, Avocat senior, are o experienta de instanta cuprinzatoare in ceea ce priveste litigiile de dreptul muncii, arie in care s-a specializat, precum si in litigii civile intre profesionisti. Ancuta are experienta si in gestionarea de actiuni de contencios administrativ avand ca obiect anularea actelor emise de autoritati administrative sau anularea celor emise de autoritati contractante in cadrul unor proceduri de achizitii publice.

Potrivit lui Florentin Tuca, Managing Partner, rezultatele in urma evaluarilor si profilul profesional actual ale celor cinci avocati i-au recomandat pentru o avansare in ierarhia firmei de avocatura. „Avem multi avocati de foarte buna calitate profesionala si umana, cu merite incontestabile in gestionarea unor proiecte dificile, de aceea misiunea noastra nu a fost una usoara nici in acest an. Promovarea celor cinci s-a facut luand in considerare toate criteriile de evaluare, nivelul de autonomie profesionala si aporturile speciale in relatia cu clientii”, a adaugat Florentin Tuca.

Reprezentantii firmei de avocatura au precizat ca eforturile de consolidare a echipei vor continua pe parcursul acestui an cu recrutarea de avocati specializati in domenii precum litigii, dreptul muncii, taxe si fiscalitate, dar si noi promovari interne, inclusiv la statut de partener.