Promovări în echipa Filip & Company

Comunicat de presă transmis

Filip & Company promovează un counsel și trei senior associates în această primăvară

La Filip & Company am reușit să dezvoltăm încă de la înființare un program centrat pe dezvoltarea profesională a fiecărui membru al echipei. Iar promovările pe care le anunțăm astăzi sunt rodul acestui program.

Începând cu 1 martie 2024, Rebecca Marina (Bănci și servicii financiare) a fost promovată în poziția de counsel, iar Andrei Konya (Fuziuni și achiziții), Irina Oprea (Comercial) și Roxana Roșca (Dreptul concurenței) se alătură echipei de avocați seniori.

Ne bucurăm să anunțăm aceste promovari bine-meritate și să îi felicităm pe Rebecca, Andrei, Irina și Roxana. Sunt co-echipieri cu care ne mândrim, care au contribuit semnificativ la dezvoltarea ariilor de practică în care activează și care se bucură de încredere, recunoaștere si recomandari elocvente din partea clienților și colegilor. În același timp, aceste promovări reflectă planurile noastre de creștere și respectă interesele pe termen lung ale firmei noastre ca întreg, spune Cristina Filip, managing partner Filip & Company.

Având o experiență de peste 9 ani pe piața serviciilor financiare, Rebecca Marina a fost implicată într-o serie largă de achiziții în sectorul financiar, tranzacții de finanțare multi-jurisdicționale, restructurări și tranzacții care vizează aspecte de reglementare privind instituții de credit și de asigurări, fintech-uri și entități din sfera serviciilor de plată.

Andrei Konya este specializat în fuziuni și achiziții și are experiență relevantă în materia dreptului societăţilor comerciale. Andrei a asistat clienții în numeroase tranzacții încheiate cu succes în diverse industrii, cu precădere în sectorul serviciilor financiare, sectorul serviciilor medicale, sectorul IT&C și cel energetic.

Irina Oprea are o largă experiență în legatură cu definirea, organizarea și verificarea proceselor care conduc la respectarea regulilor de complianță legală, precum și în diverse sectoare reglementate precum protecția datelor, protecția consumatorului, media și telecom, dreptul mediului, reglementare și consultanță în domeniul dreptului comercial.

Roxana Roșca este specializată în materia dreptului concurenței, oferind asistență juridică în diferite investigații desfășurate de autoritatea de concurență, cu privire la notificarea concentrărilor economice, pregătirea de programe de conformare sau asistență de zi cu zi în dreptul concurenței.

În urma acestor promovări, echipa Filip & Company are 105 membri dintre care 14 avocați parteneri, 4 counsels, 16 avocați seniori și 45 de avocați colaboratori.

Filip & Company

Filip & Company este una din societăţile de avocatură de top din România care furnizează asistenţă de cea mai înaltă calitate în toate ramurile de drept relevante pentru afaceri care operează în România sau care vizează România. Specializaţi în proiecte complexe care implică o abordare inovativă, avocaţii Filip & Company au experienţă elocventă în mai multe domenii, cum ar fi infrastructură şi concesiuni, fuziuni şi achiziţii, energie, drept societar, imobiliar, concurenţă, finanţări şi piaţă de capital dar şi dreptul muncii, protecția datelor cu caracter personal, protecția consumatorilor sau a mediului. De asemenea, firma de avocatură asigură asistență și reprezentare în litigii și arbitraje cu implicații semnificative pentru afacerile clienților. Mai multe detalii despre domeniile de specializare şi echipa Filip & Company găsiți pe www.filipandcompany.com.