Promovari in cadrul societaţii de avocatura Radulescu & Musoi SPARL

Urmare a recunoasterii meritului in dezvoltarea firmei, Societatea de avocatura Radulescu & Muşoi anunta 3 promovari interne, incepand cu data de 1 ianuarie 2016. Procesul de consolidare interna a insemnat dobandirea de catre avocatii Carmen Banateanu si Voicu Cheta a statutului de partener, in timp ce Natalia Nistorean a fost devenit senior associate.

Promovarea celor trei avocati a fost una fireasca, pe masura rezultatelor obţinute de acestia in ultimii ani, contributiei deosebite la dezvoltarea societatii de avocatura, precum si coordonarii cu succes a unor proiecte importante.

Increderea acordata celor trei avocati reprezinta o confirmare a faptului ca membrii echipei Radulescu & Musoi beneficiaza de sanse reale de dezvoltare profesionala.

Carmen Banateanu are o experienta de peste 16 ani in domeniul juridic. De-a lungul carierei sale, a activat in diverse arii ale dreptului, dezvoltand o intelegere ampla a anumitor sectoare cheie, in special a celor care vizeaza domeniul achizitiilor publice, bancar si financiar, real estate, fiind implicata in proiecte importante privind tehnologia informatiei, telecomunicatii si media.

Voicu Cheta are o importanta experienta juridica, concentrata exclusiv pe litigii si arbitraj. In ultimii ani, a reprezentat cu succes importanti creditori in proceduri de achizitii publice, insolventa si arbitraje.

Natalia Nistorean este specializata in drept societar si comercial. Practica sa se concentreaza, in principal, in tranzactii de fuziuni & achizitii, societati comerciale si real estate.

Radulescu & Musoi SPRL are in prezent o echipa de 28 de avocati acoperind fiecare arie juridica de expertiza caracteristica mediului de afaceri.

Clientii nostri includ companii multinationale, grupuri industriale, banci si institutii financiare, investitori institutionali, fonduri de investitii private, fonduri de investitii si imobiliare.

Radulescu & Musoi SPRL ofera, de asemenea, asistenta juridica si in cadrul unor tranzactii complexe care au adesea un caracter multi-jurisdictional.