Promovări în cadrul Firon Bar-Nir: departamentul de consultanță juridică, echipa de drept al afacerilor și drept imobiliar

Firon Bar-Nir anunţă promovări în cadrul departamentului de consultanță juridică, în echipa de drept al afacerilor și drept imobiliar.

Seriozitatea, promptitudinea şi pregătirea avocaţilor din cadrul echipei Firon Bar-Nir sunt garantul încrederii acordate de către clienţi şi valorile pe care Firon Bar-Nir le promovează sub deviza „Built on Tradition. Driven by Innovation”.

Cătălina Moisiu a promovat în poziția de Senior Associate.

Cătălina își începe cariera în echipa Firon Bar-Nir, în cadrul departamentului de consultanță. Cătălina a oferit încă din prima zi profesionalism și profunzime în toate solicitările clienților. A acordat servicii inovative și business oriented, în domenii de drept foarte variate, precum drept societar, finanțări, achiziții imobiliare, M&A și dezvoltare imobiliară. În prezent, Cătălina asistă clienți ce activează în domeniul real estate precum și în domeniul M&A și al construcțiilor.

Ioana Mardare, Mentor si Partner: “A fost un privilegiu să particip la formarea Cătălinei din prima ei zi de activitate, dar meritul pentru avocatul riguros, atent, dedicat, care a devenit prin muncă susținută este în întregime al Cătălinei.

Firon Bar-Nir investește constant în capitalul uman pentru a oferi servicii juridice de cea mai înaltă calitate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here